Blackkcat Dylann_3433 Buralardayım canım,biz daha sürünüyoruz 34+0 oldum,gaz olayları azıcık daha sürebilir yani 3ayı geçerse şaşırma🙈ama keyiflidir annelik be,uykusuzluk işi olmasa gerisi spor😂fırsat buldukça kollayın bizi,Beyza doğum yaptı
B1cnm Blackkcat kızlar 20 haftalıken kanamam oldu agrı hisetmedim hem kendi doktoruma gitim hemde acile ikisi de aynı tanıyı koydu bebeğin eşi 1cm yakınmış ve bu yüzden kanamam olmuş falan progestan kullanıyorum evimdeyim gurbete evlendim kayınvalidem bu durumu bildiği halde beni bir yerlere cagrıyor şok oluyorum bu durumu ciddiye bile almıyorlar sıkıntıya giriyorum böyle düşüncesizlik olurmu kendi annem olsa yat der dinlen der zaten sıkıntıdayım beni gezmeye cagırması ne kadar mantıklı
Blackkcat B1cnm mantıklı değil ama seni sende başkası düşünmez canım,sen gitmek istemedikten sonra sorun olmaz heralde olursa da tekrar tekrar anlatmayı dene olmadı kulağını tıka🤷🏻♀️ağrısız olur previa kanamaları 1cm uzakmış gittikçe uzaklaşacaktır yeter ki bolca dinlen yorma kendini gerisi Allahtan artık
Gizemd-01 B1cnm söyle gelemem de çocuğumdan daha mı önemli de. Baktın anlamıyor tersle . Sen düşüneceğine o düşünsün
Twinsss24 Arkadaşlar 27+2 yim ikiz ve totalisim perşembe kontrolüm var ama yürürken vajina girişinde çok baskı hissediyorum artık sizdede bu haftalarda böyle bi durum başladı mı
Gizemd-01 Twinsss24 bende 32 de başladı ama sizin ikiz diye öyledir. İkiz kolay mı bizim iki katımızı taşıyorsunuz
Blackkcat Twinsss24 ikiz ve totalis olmadığım halde bende de o baskılar oldu,olacağından oluyor birazda ama hem ikiz hem totalse siz çok dikkat edin,rahim genişledikçe kas ağrıları falan olacaktır karın hacmi büyüyor ve baskı oluşuyor vajinaya bunlar normal inşallh zamanında sağlıkla kavuşursunuz ikizlere🩵
Gizemd-01 Dylann_3433 bizde 32+3 olduk uğraşıyoruz hala bi doğursaydım :) ya çok tatlıdır minnoş değer herşeye.
Twinsss24 Gizemd-01 evet birde çalışıyorum masabaşı iş ama işe yürümek bile acı vermeye başladı 30. Haftamı dört fözle bekliyorum doğum izni için inşallah öncesinde sorun yaşamam ama bu haftayla birlikte yürümek çok acı veriyor🥹
Twinsss24 Blackkcat hep kanama riskine dikkat et dedi doktorum ama çok şükür yaşamadım 28 den sonra bazen çıkıyormuş dediler sizde yukarı çıktı mı acaba
Blackkcat @Gizemd-01 Gizem bana da bebiş doğdu butonu gelmiş şimdi farkettim tam 34+0 oldum ya,pırasa olmuşuz manavdan pırasa aldım bende az önce denk geldi😅sap gibi sebze benim oğlanda böyle mi diyorum
Gizemd-01 Twinsss24 nasıl? Doktor çalışmanıza müsade ediyor mu? Benim doktorum rapor vermişti düzelene kadar.
Blackkcat Twinsss24 bu hamileliğimde daha erken çıktı ama bi öncekinde 36da çıkmıştı az da olsa yapışıklık olur falan dediler ama olmamıştı şükür tabi ben hep kanama oldum,kanamasız sorunsuz geçiren çok,bebekler büyüdükçe plasentada çekilebilir kenara,inşallah sizinde çekilir💜
N-23 Dylann_3433 evet kaybetmeyelim benim zaten ameliyat sonrası korkudan fln bayağı kötü etkilendim şimdi çok korkuyorum