Blackkcat @Dylann_3433 canım naber bayadır sesin çıkmıyor ii misiniz bebiş nasıl,optimumdayım tabi ki aklıma geldin😇
Dylann_3433 Blackkcat ablacığım selam biz biraz tatsız şeyler yaşadık ama iyiyiz Bebiş ameliyat oldu😔 Anne olduğumu anladım Kasığında fıtık oluştu ıkınmaktan Sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor gebelik
Blackkcat Beyzab95 Beyza senin ne zaman doğum var mı bi gelişme kaçıncı haftandasın,senden önce doğurmam inşallh🫠
Blackkcat Dylann_3433 hadi ya çok geçmiş olsun,benimkızımda da doğuştan vardı 1yaşında ameliyat oldu,sonradan mı çıktı
Dylann_3433 Blackkcat evet sonradan çıktı acil alınması gerekti bugunde aşıları vardı ay çok yıpratıcı ama çok çok güzel Kızlar hazırlıklı olun
Blackkcat Beyzab95 ayy işte benim kanalda ya korkular sardı🫠3-4hafta dayansa kuzum,seninkide 40dan sonra olursa beraber doğururuz🌚
Beyzab95 Blackkcat ya bilmiyorum kilosu çok 😭 cuma randevum var eğer böyle kilosu çoksa sezaryen diyebilir mi karın çevresi inanılmaz öndeydi şişko 😭😭😭
Blackkcat Beyzab95 y yerim şişkoyu,dur karamsar olma kuzu ya,peki kaç kg ne kadar önde ki,bazen zayıf bebeklerde zor doğuyor onun için öyle düşünme bakalım zaman gösterir,ne olursa olsun hepsi doğum türü zaten,hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter ki
Blackkcat Dylann_3433 geçmiş gitmiş olsun inşallah bir daha yaşatmasın rabbim🤲🏻evlad zor ama tarifsiz duygular yaşatıyır insana,sağlıkla büyüsün inş
Blackkcat Beyzab95 tamam kilosu iyi yavrum strese girme,gerçekten bak sancıların artmadan normal doğum olamaz kuralı bu,düzenli sancılarla yumuşayacak rahmin açılacak kendiliğinden ancak böyle olur ve stres yaparsan kontrolü kaçırıp sezaryene dönersiniz,tabi her türlü hakkında hayırlısı olsun önemli olan sağlıkla kavuşmak hep söylerim
Blackkcat Beyzab95 yok yok sal kendini diye dedim dur bakalım bak şimdi senin doğumu kendimden çok merak ettim ne olup bitecek bakalım🙈
Beyzab95 Blackkcat bende merak ediyorum 😅 dur cuma kontrolüm var aşağı yukarı belli olur ama bir şey diyeyim mi doktor sanki benim sezaryen olmamı istiyor gibi geliyor ve çatı muayenemi çok kötü yaptı şimdi bir daha yapıcak korkuyorum o acıyla sezaryen dicem diye dkkdkdkdk