Ahmetasafmomms Anneler karnım çok sivri kızım olucak ama her gören eminmisin kız olduğuna diyip duruyor ister istemez canımı sıkıyorlar sizde böyle durum yaşayanlar var mı 🙋🏼♀️😅
Sedefkitir12- Ahmetasafmomms benimde ilk gebeliğimde öyleydi canım ama kızım oldu 😅 suan 2. Ye hamileyim 😅😅
Mesa3333 Ahmetasafmomms böyle şeyler çok saçma gelirdi bana da.ilk gebeligimdeki karnım ile bu gebeligimdeki karın şeklim o kadar farklı ki çok şaşırıyorum.ilki kızdı daha genisti şimdi erkek ve öne doğru çıkıyor resmen.karin yapısıyla mi alakalı ikinci gebelikle mi alakalı bilmiyorum ben de bunu sorguluyordum nasıl olabilir diye 🤷🏻♀️
MelteM2cck Ahmetasafmomms benimde öyle 😁 ilk gebeligimde karnım yayvandı kızım oldu. 2.ye hamileyim karnım sivri yayvanlık yok ama yine kızım oluyor 😁
Ahmetasafmomms Sedefkitir12- valla canım normalde canımı sıkmam ama 1 değil 2 değil hep söyleyince bir gün yeterrrr dicem benimde bu 2. Hamileliğim bir oğlum var onda da çok basıktı 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️☺️☺️☺️
Mzzz Bendede aynı karnın erkek karnı emin misiniz kız olduğuna diyorlardi sonuç kız doğdu 😂 doktorunuza güvenin hurafelere değil bosverin😇🙏