Merve0655 Merhaba hanımlar bebekleriniz ne zaman döndü karniniz da benim 30 haftalık dönmüş dr bidaha da dönemez bu pozisyonda kalır kafası ağır çünkü dedi. Sizin kaçıncı hafta da dönmüştü. Yardımcı olursanız sevinirim
mho0910 Merve0655 28. Haftadayken makat gelişti 32+1 de dönmüştü baş gelişe ama sezaryen olacağım için bunun bi önemi yok tabi benim için ilk doğumum acil sezaryen olmuştu gebelik zehirlenmesi sebebiyle
Sedefkitir12- Merve0655 25 haftalıkken bas asagı pozisyondaydı erken dpgum riskim vardı hatta bu yüzden kanala yakındı
Merve0655 mho0910 anladım canım bana dr tekrar dönmesi zor kafası daha ağır diye dedi ama inşallah tekrar dönmez🥰
Merve0655 Crn2023 valla benimde 30 da döndü ama dr erken doğum felan demedi erken doğum riskin yok dedi
Birbahargunu Merve0655 30 da dönmüştü 33 te tekrar yan duruşa geçmiş 35 te kontrol var inşallah döner
Lilim Merve0655 benimkide sürekli dönüp durdu 38 haftay girdim geçen hafta gittiğimde yine ters dönmüştü yarın yine kontrolüm var duzelmemisse mecbur sezeryan olcak
Merve0655 Lilim ya inşallah benim ki pozisyon değiştirmez doktor daha eski pozisyona dönmesi zor kafası ağır çünkü dedi inşallah dönmez ya
mydeno13 Merve0655 benim 27 de dondu duam erken dönmüş dedi doktorum oğlumu 36 da doğurdum erken dogum riskin var dedi
mydeno13 Merve0655 evet dondu için oğlum 12 haftalık kem doğum kanalıma yerleşmişti erken doğdu 36 da doğurdum 2 ay yattım sadece. Bunda da inşallah zamanında doğar diye dua ediyoruz