Gebelikte 4üncü aydan sonra hacamat yaptirabilecegim söylendi yaptıran var mı
Gebelikte hacamat
Gizemleyim benim annem hacamat yapıyor tavsşye etmiyordu gebelikte hacamatı tabi alınan eğitimler farklı farklı ama yinede tedbirli olmak lazım
prenses_annesii2603 evet tavsiye etmeyen de cok , anneniz neden tavsiye etmiyor acaba
Gizemleyim 4aydan sonra yapıla bilir hatta son haftalarda açılma için özellikle tavsiye
Gizemleyim doğumu tetikleyebilir diyordu benimde gebeliğim de cok istemiştim yok yapamam doğumu tetikler olmaz derdi
Gizemleyim bende çok araştırdım yapılmaması gerekiyor diye mantık olarakta gebelik sürecinde bizler kan takviyesi alıyoruz doğum anında olası bir kan kaybına karşılık hacamatta baya bir kan akıyor bence doğru değil yapılması
Gizemleyim Annem hacamatcı tıp okumuş bir hocası var ona sordu çünkü sırtım inanılmaz ağrıyordu yalvardım yapması için ben şuan 6 aylık hamileyim göğüs hızasından aşşağı yapılması sakıncalı sadece üç kupa omuzuma vurdu ama çok rahat ettim. Çok kan akıyor diye bişey yok çünkü amaç burda kanatmak değil ip ince kılcal damarları hafifçe uyarmak o yüzden kanama çok az oluyor atlete bile geçmiyor.
Meryeminannesi20 öyle mi , yüzüme istiyordum zaten sorun olmaz o halde 🙂
Ben 5 aylık hamileyken yaptırmıştım 3 kupa ve omuz taraflarına kalp arkasına yaptı. kuyruk sökümü ve yanlara yapılırsa doğumu tetikler dedi hacamat yapan kadın şu an kızım doğdu 38 günlüğüz ☺️
Gizemleyim cilt bakımı ın mi istiyorsunuz yada başka bişey içinmi
Gizemleyim ben gebelikten hemen önce yaptırmıştım kan akışını hızlandırır şifalidir diye , şuan yaptırma bence riske atma derim yinede sen bilirsin..
37 haftalıkken kolay doğum için yaptırdım hacamatı bel tarafına işinin ehli birisine gitmeniz gerekiyor hacamatın hiç bir sıkıntısı yok hamilelikte ama sülük yapılmıyor onu biliyorum
Gizemleyim bende geçenlerde istedim hacamat yapan kadın yapamam sana gebesin olmaz dedi bende araştırdım sonra gerçekten heryerde yapılmaması lazım diyorlar
Bende bir arkadaşımı hacamat yapmaya götürücem salı günü tam da bu konuyu düşünüyordum 37+3 um kolay doğum yapmak için yaptırsam olur mu?