GamzeMeryemm58 Müşteri hizmetlerini ara servis madem bir çözüm bulmuyor biraz baskıcı ol biraz afedersin çirkef olmazsan olmuyor..Dile getir herşeyi ara şikayetlerini dile getir,iadee talebini söyle baktın olmuyor değişim iste..Belki makine ile alakalıdr
Glcn-61 Canankara1992 tüketici haklarına şikayet ederim sizi diyeceksin artı garantisi var değişebilir değişmemek için kırk derecen su getiriyorlar
OptOzen Canankara1992 Evet, benim de farklı marka çamaşır makinemde sorun vardı servis 3 defa tamir etmiş en son sucu bana atmış kenara çekilmişti. Belgeler ile beraber e devletten yazdım ve makinemi değişmek zorunda kaldılar. Peşini bırakmayın.
Belginylmz Canankara1992 tüketici haklarına şikayet edin sonuçlandığında paranızı geri alırsınız yada ürün degisikkigi yaparlar mecbur oluyorlar
Papatyaebru Canankara1992 Bende çeyizini Vestel’den aldım tüm beyaz eşya tv küçük ev aletleri hepsi sorunsuz çalışıyor tv yandı 5 ay önce elektrik kaynaklı vesteli aradık hemen geldiler baktılar yenisi ile değiştirdiler servis ücreti almadılar sonra bulaşık makinesi su sorunu vardı almıyordu vesteli yine aradık gün içinde geldiler sıcak su kaynaklı düzelttiler ve ücret almadılar bu arada Mersin’de yaşıyoruz biz servis konusunda ve eşyalar konusunda hiç sorun yaşamadık iyiki almışım dedim hatta bir senelik evliyim bu arada bir senede başka sorun yaşamadım.