BusrArslan Yaşayan var mı arkadaşlar böyle bi durumu. Sabah uyandığımda ic çamaşırm kırmızı lekeliydi çok az. Devam etmedi bi daha ama çok korktum
gamzecgr BusrArslan mutlaka doktorunuza bildirin 29 haftalığım bende doktorum olurda lekelenme,kanama yaşarsan mutlaka haber ver bana demişti bu haftalarda önemli olabilir
Hopefulmom BusrArslan hastaneye gitmelisiniz hemen gebelikte kanama çok risklidir doktor kanaman olursa hemen hastaneye gel demişti
BusrArslan gamzecgr doktorumla iletişim halindeyiz. Durumu anlattım dinlenmemi önerdi. Devam etmesi halinde veya ağrım olursa hemen hastaneye gitmeliymisim
BusrArslan Hopefulmom benim kanamam çok azdı günlük pedi bile doldurmaz belki. O yüzden şuan yatıp dinlenmemi önerdi ağrım ve ya tekrarı yok şuan kanamanin canim
Hopefulmom BusrArslan çok geçmiş olsun siz doktorunuza haber edin tekrar olursa Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
BusrArslan Hopefulmom amin canım inşallah tüm hamile arkadaşlarimin yardımcısı olsun Rabbım. Hayırlısı ile bebeklerimizi alalım kucaklarimiza.