Ankara0658 naneliseker_ Cinsiyetimizi yeni öğrendik yıllardır hayalim olan ve rüyalarımda bile gördüğüm isimi koyucaz inşallah ‘NARE’ ☺️
Mariaa Elialicevik96 meryemin kısaltılmış halini koyucam bende inş merii olcak Cevremde meryemler var olmasaydı meryem koycaktım bende 😊
birLinaannesi naneliseker_ Bu ay içinde nasipse öğreneceğiz eğer kız olursa Gülce Lina ya da Umay Gülce düşünüyorum🫠❤️ cinsiyet kesinleşince eşimle kura çekeceğiz en kötü 😂
Sedapetek naneliseker_ bizimde kızımız olucak Azra Nur düşünüyoruz Allahım sağlıkla kucagimıza almayi nasip etsin inşallah
Mmnj Elifcee25 aaa aynı şeyleri yaşamısız oğlumda ahsen diyemiyo asen asen olsun diyor baklm sağlıkla alıyım da kucagıma isim kolay
Anasinincani Bahar6667 biz de kız bekliyoruz daha bekarken Hüma Nur düşünüyordum ama abimin kızının adı Hümeyra benziyir diye kararsız kaldim
Lebis35 Eva 🤩 düşüncem şuan böyle anlamı yaratılan ilk kadın Havva anlamında ama eşim sıcak bakmıyor konuyu takip edeyim 🥰
Efnan3443 Benim 17+4 dk cinsiyet kıza benziyor dedi ama ne koyacağımı bilmiyorum aklımdan geçen efide,efnan, Ahsen, ömür,