Aabbccc Adetime 1 hafta var aşılamanın 12.gunundeyim sabah test yaptım tek çizgi çıktı şimdi adet mi oldum yerleşme kanaması bilmiyorum onuda yerleşme kanamasıysa testte çıkması lazım değil miydi
1palyaco Aabbccc çok yeniyse belki oyüzden testte çıkmamıştır içinizde şüphe kaldıysa kan verin . Ama birazdaha bekleyin bence ve ağır işlerden fazla hareketten kaçınarak bekleyin bu süreyi her ihtimale karşı .
Bsrrgl Aabbccc yerleşme kanamasında normalde böyle adet ağrısı gibi olabiliyor o yüzden sen kan verene kadar kendine çok dikkat et her ihtimale karşı mevlam hayırlısı gönlünüzde kini versin 🌹
Nairinoo Aabbccc kuzum bende aşılama yaptırdım testte negatif görmüştüm yarın kan vericem bende ve şimdi benimde lekelenme olmuş bir korku sardı içimi
Aabbccc 1palyaco yarın kan verecem zaten de anlamadım adet mi olacam yerleşme mu karnimda ağrıyor adet olcakmisim gibi
Aabbccc Bsrrgl 12.gun içinde hiç ilişki olmadı aşılama yapıldığı gün sadece işte bilmiyorum ki 12 gün içinde çıkmaz miydi testte
Nairinoo Aabbccc benim iç çamaşırıma leke şeklinde gelmiş seninde hafif yerleşme olma ihtimali var bence
Aslanmom77 Aabbccc Kuzum adet olsan bile yine kan ver. Yerleşme kanaması olabilir. Pozitif düşün pozitif olsun🙏🏻
KuzeyinAnnesi10 Aabbccc benim öyle olmuştu canım sadece peçeteye gelen damla damla bi lekeyi 2 gün kadar sürdü. Kan verirsen direk öğrenirsin.