ELFomr Merhaba hanımlar, çift yönlü ve pusetli bebek arabası almak istiyorum makul fiyatlarda önerileri ve tavsiyelerinizi paylaşır mısınız
denizalismom ELFomr joie nun da bir modeli vardı 6500 tl , Baby plus 4500 e düşmüştü bi bakın isterseniz.
269522 ELFomr maxi cosi leona2 aldım ben kullanıyorum bebeğim 2 aylık hem çift yönlü oluyor hem de travel baston arası bir model yani kaba bir model değil orta tek hamleyle kapanıyor tek hamleyle açılıyor :) 8bine almıştım ben 2 bin de puseti 10 bin oldu :) şuan fiyatlarını bilmiyorum baby mall dan aldım
denizalismom Bugün e Bebek’e uğradım . Prego solo modeli vardı indirimdeydi 7550 tlydi galiba . Çok kullanışlıydı o modeli almaya karar verdim. Benim doğumum da martta o yüzden ocakta falan almayı planlıyorum.
nb- denizalismom merhaba hangi şubede gördünüz acaba bu indirimi ? Genel bi indirim mi şubeye özel mi bilemedim de
269522 Dui puset olarak zaten ya maxı cosinin kendi puseti ya da başka bi marka puset vardı o oluyor dedi her puset uyumlu değil markasını hatırlamıyorum ama diğer puseti aldım ben 2.500₺ye beş ay önce falan aldım