pinkkk77 Kızlar 39+5 haftalık hamileyim cuma dr kontrolüm vardı bebek hala aşağı inmemiş çabucak aşağı inmesi için neler önerirsiniz tecrübelerinizi yazar mısınız lütfen
269522 pinkkk77 aksak yürüyüş kaldırımda bi ayağınız bi ayağınız yolda yürüyün merdiven çıkın ve bebeğin başı ne taraftaysa o bacağınızla koltuğa koyup ileri doğru yaylanın nasıl anlatayım bilemedim ama ebe o şekilde göstermişti kanala itmek için :)
Leyla1993 pinkkk77 en güzeli etkilisi merdiven in kalk.hem doğumunda sana yardım edecek hemde aşağı inmesinde.bundan etkili yöntem ben gormedim
K-Canseven pinkkk77 benim bebeğim doğum anında kanala girdi. Ebeler yatmama izin vermemişti hep yürümüştüm koridorda
K-Canseven pinkkk77 39+5 . İri dediler kafası büyük vs dediler .özeli bıraktım devlet hastanesinde doğurdum. Tam gününde 3.450 doğdu. Doktor 4 kg ölçmüştü özelde 🙄 hatta izin verseydim 38. Haftada sezeryanla alacaktı.
Minikperi pinkkk77 küveti doldurun köpek pozisyonunda belinizden aşağı kısım suya girecek şekilde (su sıcak olsun yani normal duş suyundan biraz daha sıcak) oturun öyle hem açılmanız artar hem bebek kanala girebilir 🌸