Sevinc-Berna87 Kızlar ovulasyon testim sürekli pozitif neden olabilir ? Adetten sonra negativdi sonra ilişki yaşadiktan sonra o günden belli pozitif sürekli silikleşip pozitivleşiyor
Edaaa123 Sevinc-Berna87 gebe olabilir öisin en son ne zaman yumurta oldu bu testle gebelşk ögrenenler vardı
omersevval13 Sevinc-Berna87 ben böyle öğrendim hamileliğimi test yapın bence inşallah hamulesindir haber ver bize🥰
Sumeyyealts Sevinc-Berna87 çıkar benim ilişkiden 5 gün sonra ovülasyon koyulaşmaya başladı gebeliğimi o şekilde öğrendim
Sumeyyealts Sevinc-Berna87 evet yapmıştım çok çok silikti erken gebelikte 5 gün boyunca yaptım sürekli koyulaştı ikisi de
ipeklinaismom Ben de ovuülasyon testinden şüphelenip erken gebelik testi yapmıştım hamileyim Erken gebelik testinde de adete 7 gün kala silik çıktı sonra kan verdim negatifti ama adete 1 gün kala Beta 24 çıktı sonradan yükseldi yani
Sevinc-Berna87 Sumeyyealts Yine pozitv gösteriyor ama silk pozitif ben en iyisi sabah hemen test yapayim bide canim benim adetime daha 15 gün var cikarmiki
Sevinc-Berna87 Aytlkya hayir canim yarin sabah yapicam gebelim testi bu tekrar en son yaptigim ovulasyon testi