Melisatasss Canım utanma onlar gunde kaç tane görüyo bende utaniyom demistim neyden utaniyon benim meslegim bu bu zamana kadar kac kadin geldi biliyomusun bana dedi belli bi kuaförün olsun sürekli oraya git jilet vurma kesinlikle :)
TubaSerinkaya Demetgk ben her zaman ağda yaptıran birisiyim ve 37 haftalıklen yani gecen hafta emla krem sürerek ağdaya girdim ve canım cok acımadı
gamzetastan Çok rahat ben önce Epilasyona gidiyordum tüm vücut bacaklara felan faydası oldu ama bikiniye pek faydası olmadı 6 ayda bir bacaklarımı aldırıyorum oda keyfi çünkü hiççç çıkmıyor tek tük diz kapakta oluyor bikiniye de ayda 1 gidiyordum ama şuan yasak olduğu için jilet kullanıyorum 😕
Burcak61 Demetgk ben 7 aydır gidiyorum iç çamaşırımı çıkartıp yapıyo ama en fazla beş dakika sürüyo ve en azından temiz oluyo
Serpillina Eczaneden krem alın ağda için sürüyorsun uyuşuyor sonra yaptır sanki masaja gitmiş gibi oluyorsunuz 😁
FundaendeYaman Ağda o kadar acı yapıcak bisey değil geçenlerde gittim çok uzamadıgı sürece acımıyor ve en sağlıklısı ağda tabi yaparken kendini kasmaman gerekiyor biz Doğum yapıcak insanlarız agdanın acısı bize vız gelir bence yaptır kurtul zaten yaptırınca her ay gitmek isteyeceksin çünkü rahatlığına alışıyorsun 🙃
Minikpanda Demetgk okadar agdaya gittim Gidenide duydum azar szar acan diye bi lFta duymadim yapanda gormedim one goster ama elletme der gibi
Srfn11 Demetgk bunu yapanda kadin ztn hic cekinme bn kendim yaptim bu zmna kdr ama hamileyken hassaslasti die cok korktum gecen gun gittim hic oyle cok utnacagin bir durum yok yaklasik 6 dk filan suruyor ztn 🤪😀