777_elf Kizlar bu ay yumurtlama takibi yaptım bir hafta önce yumurtlama yakaladım bat 5 ama hiç bir belirti yok morelim bozuk yine mi olmadı 😑😒😔
Tazeanne68 777_elf 1 haftada belirti olmaz zaten ben adet belirtisi olarak yaşadım hepsini de adet geçince 2 gün
Demetrana 777_elf Moralini bozma canım o dediğin belirtiler 6. Hafta başlıyor zaten sende sadece regl belirtileri olur regl ile hamilelik belirtileri birebir aynı
Ceku00 777_elf test yaptınız mı benim de bat 5 Kasım bugün pembemsi lekelenmem oldu. Dün testim negatifti ama umutlansam mı hala acaba diyorum 🥲
777_elf Ceku00 test yapmadım bu ay inat edip yapmayacağım gecikme olursa yapicam. Gecikme olursa bence tekrar yap test beli de olmaz
Hayal23455 Merhaba kızlar benimde adet günüm 30uydu. Halen regl olmadım test yapmaya da korkuyorum :(
777_elf Hayal23455 bence yapmalısın gecikmen var! Peki belirti varmı korkacak hiç bir şey yok inshalah gönüle göre olur hersey
Hayal23455 777_elf belirti sayılır mı bilmiyorum sadece gecikme ve kasık ağırısı var yani 2 gündür regl olacak gibi ağrı çekiyorum bugün çok fazla ağrım yok , 2 senedir istiyoruz hep negatif gördüğüm için test yapmaya korkuyorum
777_elf Hayal23455 bilirim o duyguyu benimde daha önce iki düşüğüm var 5 aydır neredeyse tekrer deniyoruz ama olmadı bu ay ovulasyon testi kuladim soğan kürü yaptım bakalım inşallah Allah en kısa zamanda yüzünüzü güldürur
Hayal23455 777_elf inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben ovulasyon testi de denedim bi ara ama o insanı daha çok strese sokuyor açıkçası akışına bıraktım bu ay neden gecikti bilmiyorum
Hayal23455 777_elf daha öncede bu foruma hep yazdım gecikmem olduğunda ama hiç biri olumlu sonuç olmadı benim için :( inşallah bir gün bizde hamile olduğumuzu yazarız
La_Liberte 777_elf benim bu hamileliğimde o kadar belirtim olmadı ki 8. Haftamda öğrendim 😀 moralinizi bozmayın herkes belirti yaşamıyo . İnşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻