dnzmom_ Merhabalar kızlar 20. Haftadayım inanılmaz çarpıntı yaşıyorum, kalbim çok hızlı atıyor, nefes darlığı yaşıyorum ara sıra ve çabuk yoruluyorum, Böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Nrmrv dnzmom_ bende öyleyim merak etme . Ocean mummy çok iyi geliyor vitamin . Çarpıntımı çok azalttı benim .
evremy0 dnzmom_ 2 gündür aynı şeyi yaşıyorum 🥹 bakayım dedim aynılarını yazmışsınız nasıl çare bulucaz sebebi nedir bende 20. Haftadayım
Mine-1 dnzmom_ Bende o haftalarda çok yaşadım nefesimi kesiyor gözlerimi karartıyordu baş ağrısına çeviriyordu sonra da doktorumuza danıştım kendimi yormamam gerektiğini bol dinlenme ve su almamı söylemişti eğer sürekli devam edip rahatsız edecek boyuta gelirse bi kardiyolojiye gözük ekg çektir demişti isterseniz bi doktorunuza danışın sık oluyorsa bi çektirin derim maşallah benim bi süre sonra kendiliğinden geçti şimdi 34 haftalığım yine ara ara oluyor ama o kadar şiddetli değil
Minigiiim Bende 21 hafta oldum bugün özellikle çalışırken nefes darlığı yaşıyorum çarpıntı da gün içinde ara ara oluyor
dnzmom_ evremy0 bilemiyorum doktora gittiğimde soracağım ama yorucu oluyor kalbim ağzımda geziyorum, doktorlarımıza danışalım
evremy0 Mine-1 birde çarpıntı olduğu zamanlarda bebek sanki daha çok hareketleniyor hareketleri bi arttı tedirgin oldum böyle hisseden var mı ?
cansutekgul dnzmom_ benim de öyle hala da öyle 22yim bazen kalp krizi geçirdiğimi sanıyorum çok mutsuzum
dnzmom_ cansutekgul evet maalesef beni de tedirgin ediyor doktorunuza belirtin sizde bakalım ne diyecekler 🥹