busraayksll Çek kazanmıştım geçen ay outlet mağazaları daha ucuz olduğu için orda kullanmak istiyorum bilen var midir
MasalAlparslanMom busraayksll ay geçen Instagram’da birinde gördüm neler neler almış hatta yorumlarda kaç sene önce yazmışlar 🫣 inşallah bulursun
busraayksll MasalAlparslanMom ay inşallah ama aradım gimarti outlet yok dedi her yer aynı dedi üzgünüm
busraayksll merbay5 bende bugün oraya gideceğim size haber veririm en azından online ile felan kiyaslariz
busraayksll merbay5 canım gittim e Bebek forum a fiyatlar diğer mağazalar ile aynı kışlıklar zaten pahalı öyle pek icuz bişey yok ve mağaza dağınık yani beğenmedim ben deterjan ıslak mendil felan aldım. Lohusa pijama veya gecelik alırım diyordum yoktu
busduuk1914 busraayksll İstanbul yolu üzerinde var diye biliyorum bende ama emin değilim normal mağaza da olabilir, İstanbul yolu üzerinde baby mall var bir de fiyatları çok uygun diyorlar
busraayksll busduuk1914 baby mall e ben gittim büyük eşyaları gerçekten uygun ama kıyafet pek öyle değil bide Benim zaten çekim var günü geçmeden onu kullanacaktimm