Elifdddd Kızlar hafif böyle karın ağrısı çekiyormusunuz bu araşar var bende ama. Bebek oynuyor anlamadjm neden
merii10 Elifdddd karın ağrınız nasıl tam olarak kasik ağrısı gibi mi yoksa büyük tuvalet ihtiyacinz varms gbi bı karın ağrısı mi
Ayseumut Elifdddd bnde 19 haftalıgım bnmde hamıle kaldgmdan berı sureklı karnım ağrır ıdrar yolu enfeksiyonu var oda tetıklıyormus birde rahım buyuyor felan dıyorlar doktor magnezyum yazdı ek olarak ıyı geliyor
balbadem1 Elifdddd bende 9. Haftadayım dün kuyruk sokumun ve karnım ağrıyordu bugün onlar geçti ama sağ kasığım ağrıyor sanki
Elifdddd merii10 öyle şiddetli değil böyle üst tarafı hami gaz olur ama hafif hafif hani şiddetli değil kramp tarzı değil ayın 9 da rendavu var daha zamanım var ama bi tırstrım
Balannebalcocuk O haftalarda benimde olmuştu rahimin büyümesinden demişti doktorum idrar yolu enfeksiyonu da tetikliyordu o da vardı ☺️
Elifdddd Balannebalcocuk dimi bende araştırdım öyle diyor ama hafif hafif böyle kasılma falan nr oldugunu bilmediğim için korktum 🤗teşekkür ederim
merii10 Elifdddd haftalar değiştikçe şikayetler de değişiyor ama insan alisiyr galiba ☺️ Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Elifdddd merii10 kesinlikle öyle her gebelik farklı hep düşünüyorum eskiden insanlar ne yaparmıs maşallah hiçte bişey olmazmıs ama sımdıki zamannn😀
merii10 _Tazeanne hayır icnde bı canlı tasiyosun ve büyüyor normal ağrılarının olması dedi tabi kişiden kişiye değişebilir eğer ağrınız fazla oluyrsa mutlaka doktorunuzla görüşün benm geçen hafta oldu ama geçti şükür arada usutmekten de oluyr