Busrakaraolan Arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olursaniz çok sevinirim ben çok erken farkettim kan testinde beta HCG 50 çıktı ama evde yaptığım testlerde silik çizgi çıktı normalde yarın tekrar kan verecektim bugün kararsız kaldım ne yapmalıyım
busraakurt52 Busrakaraolan çok çok yeni farketmişsinizz normalde iki günde bir değer 5000 olana denk kan vermeniz gerekiyo ama siz 1 hafta /10 gün bekleyin bence isterseniz sürekli kan vermektense değer 5000 olunca kese kalp atısı ancak belli oluyor doktora bundan önce giderseniz bişey yapmıyor 15 gün gel diyo mesela🌸
1cocuklumom Busrakaraolan bende 46 ile öğrenmiştim 2 güne bi kan verdim değer 2 bin üstü olunca gittim
Tatar59 Busrakaraolan 2 haftalık değil 4 haftalık kabul edilir gebelikte. Tıpta son adetin ilk günü gebeliğim başlangıç günü kabul edilir haftalar o günden itibaren sayılmaya başlar ilişkiye göre değil.
Busrakaraolan Salı günü randevum var tedavi görüyordum ama gebelik beklemiyordum evdeki erken gebelik testinde anladım ama diğerinde çok az çizgi var kafam karıştı kan testinde öyle çıkınca ne yapacagimi bilemedim 🥹
Zeehraaaa 10 Gün geçince net sonuç verir. Ben test yaptigimda 5 haftalık çıktı çift çizgi .net şekilde çıktı