Cansuerdogann7790 Dün geceden beri huzursuz bacak sendromum var gaz sancım var vajinal ağrımda başladı kızlar .Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
mihros97 Cansuerdogann7790 benimde sizin haftalarınızda başlamıştı doktorum magnezyum önerdi rahat ettim doktorunuza başvurup takviye alabilirsiniz 😊
sulee05 Cansuerdogann7790 benimde aynı sorunlarım var ve doktorum magnezyum verdi daha iyiyim ama taş düşürüyorum o yüzden ağrılarım durmuyor bence doktoruna söyle magnezyum önerdim
Srnkrdnz Cansuerdogann7790 napıyosunuz peki ben çok çekiyorum özellikle şu 4 -5 gündür fenayım geldi mi gitmiyor iki ayagımda da bi huysuzluk ne yapsam geçmiyo sırt ağri larım da aşırı şekilde napıcam bilmiyorum 🤦♀️27+3
Mervegunesakbas Bende on gündür böyleyim ayağımı koltuga atarken vajina kemiklerim agrıyor😞 bacagım geceleri agrıyor gaz sancısı üşüttüğüm zaman oluyor cankm dikkat et 20+5 😎😍
Cocuk_Gelisimci_Anne Mervegunesakbas doktora gittiniz mi peki bende 25 haftalık olacam şu an aynı şeylerden dolayı uyuyamıyorum
Cocuk_Gelisimci_Anne sulee05 bende oğlum da hem taş ve kum döktüm Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak iyileşirsn
Cansuerdogann7790 Magnezyum takviyesi alıyorum bacak ağrılarım için ama kızlar dün yediklerimi sindiremediğim için bir ağrım olmuş