Meltem54 nasıl hap kullanınca 1 yık olmuyor? Ben hapla düzene soktum adetimi bıraktığım gün hamile kaldım tek seferde. Hem de adetim hep düzensizdir. Kilo verince, hap kullanınca polikistikler aşılama olmadan rahatça hamile kalıyolar. Ben 3-4 ayda bir adet görüyordum ama tek korunmasız ilişkide 2. Defa hamile kaldım.

Kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Hapla değil hap kullanmadığım zamandan bahsetmiştim aslında ☺️ 1 yıl hap kullanmasam regli olmadığımı biliyorum . Yaklaşık 3 4 aydir korunmasiz iliski yaşıyorum ve suana kadar herhangi bir belirti alamadım. Sizin adınıza sevindim umarım en kısa sürede bende hamile kalabilirim, 🙏

Meltem54 merhaba 5 ay önce bebek düşünmeye başlamıştım eşim de ben de kiloluyuz. adetlerim 32-35 günde bir olurken 40 günde 45 günde olmaya başladım. 2 ay sonra doktora gittim kilo dışında bebeğe engel bi durum var mı öğrenmek istiyorum diye,o da muayane etti çok güzel yaklaştı bana pcos var dedi, folat myo inositol alfa lipoik asitten oluşan bi vitamin verdi 3 kutu kullandım(alasitol takviyenin adı).Son adet tarihimin ilk günü 21 gün boyunca glüten şeker ve süt ürününü kestim,ilk 14 gün her gün taze yapılmış 5 dal maydonoz yarım limonu 1 bardak suyla blendırdan geçirip her sabah içtim.Organik elma sirkesi de koydum 1 y k kadar. Şu an 6 haftalık hamileyim ama henüz kese görünmedi umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur :)

6 gün sonra

abkse merhaba hangi doktora gittiniz istanbulda mi ,bende de pcos var ve doktor arayışı içindeyim

Meltem54 arkadaşım da polikistik over di, İbrahim Saraçoğlu nun soğan kürünü yaptıktan sonra hamile kaldı 🤭

isum doğrudur benim de bir sonraki yapmak istediğim şey buydu ta ki hamilelik haberimi alana kadar :)

dmrlz evet istanbulda,Buhara Sultan Güney doktorum çok memnunum :)

abkse yeni gördüm mesajınızı teşekkür ederim muayene ücreti ne kadar acaba bütçeye uygunsa gitmek isterim ben de

Meltem54 ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum. Bekarken pco var dediler doğum kontrol hapı verdi doktor kullanmadım. 2 3 ayda bir oluyordum. Evlendikten sonra düzenlensin diye clife bitkisel karışım kullandım. Ayda bir olmaya başladım gerçekten.1.5 ay kullanıp bıraktım. Sonra zaten hamile olduğumu öğrendim.