Lenasnmz Selâm, çırpınıyor, irkiliyor gibi 1 dk’ya yakın bir şey yaşadık ilk defa yapıyor… biraz panikledim😪 sonrası normal vurma hareketlerine devam ediyor şimdi 😵💫
Blackkcat Lenasnmz canım bu 4.hamileliğim şimdilik minik hareketlerde beni oğlum ama diğer hamileliklerimden iyi bilirim o sarsıntıları çok normal canım bizler çırpınma gibi hissederiz ama normal hareketleri bunlar bacaklarının ikisini aynı anda vurmuştur falan öyle düşün sonra normale dönmüşse hiç sorun yoktur
Lyl343434 Lenasnmz ben o çırpinmayi 28den beri hissediyorum. 35 hafta olduk çok normal korkacak bir şey yok. Hareketli olması iyi bir şey
aysenur30a Lenasnmz biz 37 haftalık olduk . O irkilme gibi bişey içerde kuş çırpınıyo gibi oluyor çok sık yaşadım ben onu 😃 ara ara hala oluyor
Lenasnmz Blackkcat ayy benim ilk bebeğim hiçbir deneyim yok…evet böyle boks yapar gibi 🤭 ardı ardına kafası aşağıda dedi doktor geçen haftaydi kontrolüm elleriyle yaptı muhtemelen.. ama ilk kez olunca baya siddetliydi sanki birşeyler kavga eder gibi baya korktummmm 🙄 yada sanki bir yerine kramp girdide çırpınıyor gibi allab korusun… Benim bacaklarıma çok kramp giriyor bende öyle çırpınıyorum kalkacam diye uykudan 🥹
Blackkcat Lenasnmz yok kuzu o bebecik ya😍bizimle aynı yaşayamaz ki hem her yeri kıkırdak henüz ikibüklümde yaşayabilir 🥰
Lenasnmz Lyl343434 ilk defa yaptı bayada şiddetliydi bir sonraki kontrol 3 hafta sonra Türkiye gibi hemen randevu da alınmıyor burda özel hastane de yok… acillik durum yoksa hastaneye gitme alışkanlığı da yok… babannem Türkiye de canı sıkılsa acile gider orda iki sohbet eder rahatlar gelirdi küçük ilçelerde yoğunluk ta yok o yüzden bizde yok hemen acil hastane kültürü 😂 ama deneyimsiz anne olmak ürkütücü içim rahatladı biraz çok teşekkür ederim.
Lenasnmz aysenur30a ben çok panikledim 32. Haftada ilkkez yaptı şimdi normal tekmesi itmesi kakmasi herzamanki gibi… doktora sordunmu ne diyor 🤔