Rabissskemal Bahar1644 hadi bakalım saglikla al canım insallah lütfen doğum yapınca buraya yaz bana da tecrübe olsun 🩵🩵🧿
Bahar1644 Rabissskemal doktorum özel polikinliği var anlaşmalı olduğu hastaneler var Dorukta yapacağım doğumu
Esracigdem Rabissskemal anladım ben biraz saldım artık korku falan pek yok. Hakkımızda hayırlsıı olsun insallah😁 amin insallah sağlıkla gelirler 🌸
Esracigdem Rabissskemal yani gebelipin basında alttan muayene edildim hep. 3 aydan sonra karından muayene edildim alttın muayene edilmesi hiç. Ama oncesinde de tip bebek sürecim oldugu için vajinal muayene cok stresli bir süreç değil benim için😬
GaMze-koran35 Rabissskemal aynıyız canim devlete mi gidiyorsunuz bende 2 Kasım’da gidicem.bakalim ne zamana gün vercek 3.sezaryanim
Rabissskemal GaMze-koran35 GaMze-koran35 özele gidiyorum ben canım devlette benim nazımla oynamazlar 😂 çok nazlıyım ilk gebelik benim de hayırlısı olsun hakkında
Alizee Rabissskemal yarın dr randevum var. Bakalım dr ne diyecek. Sizleri dr kaç haftadan bir çağırıyor? 😊
Rabissskemal Alizee artık 1 hafta da 1 çağırmaya başladı zaten 15 Kasım doğum olcak insallah sizin kaç hafta