0107 Bu normal mi ya korkuyorum ters giden bişey mi var diye. Midem bulanmıyor, kolu hassasiyetim yok diyebiliriz, göğüs hassasiyetim de yavaş yavaş azalıyor gibi bu haftaları böyle geçiren var mı?
Kaderkya 0107 bende 8 haftalık gebeyim benimde mide bulantım yok bu normalmiş ama göğüs hassasiyetim çok dokununca bile acıyor
Cyln00 0107 bide bende senin gibiydim sora sora nazar ettim kendime 22. Hafta da başladı sıkıntılarım 😀 yani asla kafaya takma bi sorun mu var acaba diye
Sadeceanne2 0107 😄😄😄yok yok korkma olmadı gereken bir şey değil Allah’ın şanslı yarattığı kullarından birisin bende ilk bebeğimde anneme Anneeee benim hiç midem bulanmıyor normal mi dedim 6 haftalıktı 8haftaya bir girdim sabah. Karnıma tekme yemiş gibi yataktan bir sıçradım öğürerek. O günden 30 haftaya kadar ne yediysem. Günde 3,4 kez. Çıkardım. Televizyon da et kızartırlar ya o cızırtı yı duymaya bile tahammül edemezdim direk öğürmeye koşardım. İnşallah sizinki bulantısın geçer mis gibi hamilelik olur sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Cyln00 Merak etme bende öyleydim asla hamile gibi hissetmiyodum kendimi bünye meselesi :) boşver şanlısın maşallah güzel geçiyor hamileliğin ☺️
0107 Cyln00 ya benim önceki gebeliğimde kalbi durduğu için sonlandı o yüzden korkuyorum hep bişey olacak gibi sanki normal değil mi bu diyorum
0107 umrumdadegil çok şükür ama insan yine de korkuyor işte rahimde kasılma gibi şeyler oluyordu 2 gündür onu da hissetmiyorum. İster istemez kurt düşüyor aklıma Allah korusun
Minigiim-vebenn52 Ne güzel işte ben zaten mide bulantısı ile öğrendim hala daha istifra ediyorum Allah yaşatmasın mide bulantısını çok zor vallahi
0107 Cyln00 işte ilk zamanlar ne vakit geçiyor ne evhamlar bitiyor sanırım 🤷🏼♀️Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin hepimizi
0107 Sadeceanne2 ay inşallah ya ne güzel söylediniz Rabbim hepimize sağlıkla vaktinde doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲
umrumdadegil 0107 bir şey olsa kanama falan olur belli eder kendini merak etme inşallah böyle güzel bir hamilelik geçirirsin 🥰
Sadeceanne2 0107 amin canım benim amin yukarıda rahmimde kasılma oluyor. Demişsin ya ondan da korkma canım. El kadar Olan rahmin hamileliğin sonunda karpuz büyüklüğüne ulaşıyor yani. Her geçen hafta Büyümeye devam ediyor Buda ister istemez ağrı kasılma yapıyor zamanla vücut hamilelik hormonları na adapte oluyor. İlk 3 ay kadar adapte olmaya çalışıyor sonra ki üç ay balayı dönemi olarak adlandırılıyor son üç ay bel ağrısı uykusuzluk ödem yalancı sancı bacak ağrısı ile geçiyor rabbim öyle itina ile yaratmış ki insanı doğum olduktan 40 gün sonra. Yine aynı haline dönmüş oluyor rahim sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Ares50 0107 bende 30+1 deyim bende hiç yaşamadım ne bulantı ne koku da hassasiyet merak etme bi sıkıntı yok tadını çıkar 💙
Tubii44 Bende 8+5 günlüğüm hiç bulantım yok çok şükür. Sanki hamile değilim 😁🤭Rabbim herkesin hamileliğini kolaylaştırsın İNŞALLAH 🤲
ASE6154 0107 keşke bende öyle olsam kalp atışı başladığından beri mide bulantısından ölüyorum, ilk gebeliğimde 9 ay devam etmişti umarım bu o kadar sürmez