mahperii bende erken doğum tehlikesi yaşadım ayrıca hastalığımdan dolayı bir şey olabilecek korkusu da ne çok ağladığımı korktuğumu ben bilirim ama uzun süre durunca da bebeğime bir şey olmadığının garantisi yok hareketleri artık çok kısıtlı ve vücudu artık dış dünyayla adapte kendi kakasını yapıp zehirlenebilir ve ben bunu anlayamam gün içinde sürekli bunları düşünmekte insanı korkutuyor insanların ne yaşadığını bilmeden yargılamak ne kadar kolayınıza geliyor bu platform annelerin birbirine destek olup güç vermesi destek olabilmesi için var zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz inşAllah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ama bilmeden yorum yapmamanızı öneririm ayrıca hiç bir anneye bebeğini taşımanın zor geleceğini düşünmüyorum iyi haberlerle kötü haberlerle herkes hamile kaldığı andan itibaren zaten bütün ruhuyla taşıyor bedenimizde taşımak zor değil ve siz kötü şeyler yaşıyorsunuz diye başkası böyle şeyler yazdığında en azından karşınızda ki kişi için mutlu olabilmelisiniz insanlık duygusu bu sadece hamilelik için değil başkası için iyisini isteyebilmeli insan sitem etmeden önce bizde bu zamanlara kolay gelmedik.