Sabahat17 İlk defa karnımın sol tarafında seyirme gibi bişey hissettim bebek olabilir mi acaba sizler kaçıncı haftada hissettiniz?
Blueberry0 Sabahat17 17-18 gibi haftalarda seyirme şeklinde pıt pıt hareketler hissettim. Sanki karnımın içinde bişey kayıyor gibiydi bide 🥲 Şuan 30+1 🙏
Mervesrsy Blueberry0 yaaaa evet tam da anlattığınız gibi şu anda 🥹🥹 2 3 gündür seğirme pıt pıt gibi ama bebeklim olduğunu hissediyorum onunla konuşunca daha fazla oluyorum tam olarak ne zaman hissedeceğiz bakalım şimdi 21+5 olduk 🤗
Melikeylmz99 16+5 haftamdayım şuan bariz hissediyorum. 1 haftadır falanda kısmi hissediyordum. Önce zaten seyirme gibi oluyordu
Blueberry0 Sabahat17 Bende de başlarda 1 hafta geriden gidiyor demişti doktorum sonra düzelmişti şu an haftasıyla uyumlu 🙏🏻 Düzelir merak etmeyin 🌸
Sabahat17 Blueberry0 Bu benim ilk gebeliğim yani bu hissettiğim seyirme bebektir dimi 🥰 Çok heyecanlandim
Blueberry0 Sabahat17 evet canım bebiş o. Başta bende anlayamadım gaz sancısı gibi sandım. Sonra burda da okudum ki herkes öyle hissediyormuş seyirme şeklinde . 🥹❤️
Bride_6470 Bende 16.haftada pıt pıt seklınde hissetmeye başladım suan 18.haftadayız her geçen gün daha fazla belli ediyor kemdini