Yasmin41 Kızlar 7 haftalık hamileyim iki haftadır hergün aralıksız birşey düşünmeme rağmen değişik tuhaf kötü rüyalar görüyorum dua kitapları koydum başucuma dua ediyorum namazlarımı da kılan biriyim çok şükür sizlere de oluyor mu neler yaptınız da geçti ??
Bbsra Yasmin41 subyan için muska yazdır canım bende de öyleydi hiç geçmedi ta ki muska yazdırana kadar. Lütfen ihmal etme subyan bebek düşsün diye annenin rüyasına korkutmak için girer geçmiş olsun
Hanne Yasmin41 Uyandığında “euzubillahiminesseytanirracim” deyip besmele çekmeden 3 kere sol omuzuna tükür. Geçecektir insaAllah. Bende de oluyordu gebeliğin ilk haftalari, şimdi 37. Haftadayım elhamdulillah görmüyorum kötü rüyalar.
Minnak-123 Yasmin41 bendede oluyodu 24 hafta oldu hala var ama ayetel kursi yazdrdm hocaya yastgimin altnda hzurla uyuyrum . Yatarken ayetel kursi nas felak oku eline ufle karnina gezdir ben hep oyle yapiyrum 😊
Aysenur27 18 haftalık olucaz yarın canım ama ben hala görüyorum bi hocaya gidip kokularım için Muska yaptırdık bir nebze azaldı diyebilirim
Yasmin41 Aysenur27 hadi ya ben de geçmezse düşünebilirim korkmuyorum ama her gün kötü rüyalar tuhaf yaratıklar kötü rüyalar görüyorum
Yasmin41 deletedmom334 değişik yaratık cins hayvanlar bir de bu gece ölüler gördüm yıkanıyormuş bir odada sonra onların namaz kıldığını gördüm çıplaktılar ama hatırlamıyorum pek fazla bir de tanımadğm insanlarn bana cinsel yolla yakınlaşması çok karmaşık tuhaf kötü rüyalar görüyorum canım
Yasmin41 Bbsra Allah razı olsun canım o zaman bir hoca bulup yazdırmak lazım inşallah tez vakitte geçer
Bbsra Yasmin41 cümlemizden kardeşim dinimizde olan bişey bu bilirsin sende tez vakitte yazdır dua ediceksin inşallah
E23ww Yasmin41 bende dogurana kadar gordum rssmen ya suan tekrar hamileyim yine basladi kotu ruyalar niye oluyo anlamiyorum