Kızlar ben belirtilerim nasıl olur diye hep merak edip her ay araştırırdım o yüzden belki araştıran acaba hamile miyim belirtim şu mu bu mu diyenler için bu postu açtım. Öncelikle aşırı göğüsüm şişti ağrıdı bu regliden bir hafta öncede hep olurdu o yüzden alışıktım sonra baya ağrım oldu karın bel çok ağrım oldu hatta normal regl ağrılarımdan daha uzun süreli ağrım olduğu için biraz şüphelendim, sonra yüzümde sivilceler çıktı diş ağrım oldu uzun süreli. Bir de çok saçma şekilde kasığımda sürekli pıtpıtpıtpıt bişeyler attı yani kasık batması deniyor heralde🤣 gazımda çok oldu hatta şuan göbeğim gazdan şişti öyle diyeyim. Ben regli belirtisine çok yakın belirtiler yaşadım o yüzden yine tutmadı heralde demiştim ama çok şükür, bu arada çok fazla rüya gördüm ve korkutuldum diyeyim ordan da anladım 🙏🏻bir de arkadaşlar yumurtlama takip edin diyorlar evet ama ben aylarca takip ettim olmadı bu ay takip etmedim ve hiç bacaklarımı havaya dikmedim hemenn kalktım kafama takmadım gün saymadım hangi gün ilişkiye girdim diye hesap etmedim akışına bıraktım reglim biter bitmez ilişkiye başladım bu şekilde oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah