Kivircikkuala Yasmin kullanırken hamile kalan oldu mu ? 2.kutumdayım kasık ağrılarım oluyor eğilip kalkarken ani hareketlerde falan . Kist olsa hala ilişki sırasında hissederdim değil mi kızlar ?
Sevinc-Berna87 Kivircikkuala Olabikir tabikide eger birgün unuttun ve ilişki yaşadiysan hamile kalma ihtimalin var canim
Guzelanne3435 Yasmin kullandim düzenli ama öyle bsy gelmedi başıma bırakıp 3.4 ay sonra hamile kaldim
Tugba_sari Kivircikkuala yasemin kullandım. Bende adet belirtileri vardı ekstra akıntı ve bel ağrısı oldu bende birde göğüs uçlarım kararmıştı
Meryem2407 Kivircikkuala ilk kutuyu kullanırken tamamen korumuyor %50 koruması oluyor yani ilk kutuyu kullanırken hergun düzenli almış olsanız bile hamile kalma ihtimaliniz var
KuzeyinAnnesi10 Kivircikkuala her zaman olma tehlikesi var annem menepoza girerken hamile kalmıştı menepoza başlangıcı vardı olmuyordu regli ona rağmen düşün 😂😂😂 olacağı varsa oluyor yapacak bir şey yok. Kasıkta batma olmuştu bende sadece kasigim ağrıyordu halsiz ve koku hassasiyeti vardı
Kivircikkuala KuzeyinAnnesi10 ayy inşallah bi mucize olur bende çok uzun zamandır yolunu gözlüyorum mucizemin