Niloyaaa06 Yav arkadaş evde kedi besliyorum herkes diyoki kediyi hamilelikte at sonra alırsın bebeğin kediye benzer neyine benzicek dört ayakta mı yürücek çık saçma geliyo ama bi yandan da acaba huyu falanmı benzer diye düşünüyorum sizce?
mombarbie_ Niloyaaa06 uydurma başka birsey değil ne bu yeni dönem insanları hayvanlardan uzaklaştırma yalanımı 😅 daha neler duyacağız ya
Pamuk Niloyaaa06 33 yaşındayım kendimi bildim bileli tüm evlerimizde kedi var şuan benimde evimde var. Hepimiz insana benziyoruz şükür..! Resmen Allaha şirk koşmak Allah hangi kulunu hayvan şeklinde huyunda yaratmış…
Nnoktaa Niloyaaa06 kedi yerine size bunları söyleyenleri hayatınızdan atın bence 😄 bir çok kedili arkadaşım doğum yaptı. Gayet normal insan evlatları var.
Fatmadali Niloyaaa06 bana da çocuk olunca napıcaksın nasıl aynı ortamda olacak gibi sorular geliyor ama senin ki bayağı bi çağ atlamış 😂 cahillikten öte bişey ya evde kedi var diye kediye nasıl benzesin çocuk.. o zaman veterinerlerin çocukları hayvansı mi oluyor yani 😂 yada köylerde hayvancılıkla geçinen insanların çocukları nasıl oluyor Aksine benim duyduğum evde kedi yada köpekle büyüyen çocukların alerjik olma durumu daha az ve daha bir çok faydası varmış
Rojdakaymaz Valla kafayı yemiş herkes ne leş bir düşünce tarzı ya hani insan okurken bile hayret ediyor ne cahil cüheyla insanlar var pes valla. Valla huyu onlara benzeyeceğine kediye benzesin en azından asil. Bende eve aslan alcam ona benzesin 😂
EbruOge Niloyaaa06 ahah herkes kafayi yemis cidden 2 kedim var dogumuma az kaldi boyle bi sacmalik olamaz doktorum docent onunda kedileri var kedinin bebege zarari bile yok diyor.
LavinsMom Niloyaaa06 ne kadar kolaymis bi cani at demek. Boylelerine biz insan demiyoruz malesef. Benim kedilerimde var kopeyimde var. O zaman beni gorseler ne derler acaba . Bu insanalrda iyice sasirdi ha. Aman tuyu kacar aman parazit duser yok bilmem toksoplazmasiymis. Bebegine bisey olmasin diye korkan inanan insanlari kandiriyorlar resmen. Simdi de bu cikti iyimi. E o zaman benim bebegim ya miyavlar yada havlar onlara gore 😂
EbruOge Niloyaaa06 ya tabiki onlarda bizim evlatlarimiz hicbir farki yok biraz hastalansalar canmdan can gidiyor sanki
Catsofmom Niloyaaa06 6 tane kedim var. Oğlum 2 aylık oldu. Kedi gibi miyavlamayı öğrenmedi daha adfhjlş ya nerelerinden uyduruyorlar bunları. Peste etmiyorlar hiç. Çocuk olacak diye evdeki çocuk atılır mı hiç. İki evladından da vazgeçme.