Sevil1996 Selamlar bişey soracaktım perşembe sabah 9 da beta hcg vermiştim 583 bugün yani akşam 8 de 2583 çıktı artış nasıl iki günde
annelik_4 Sevil1996 iyi canım neden hep kan verip betaya baktiriyorsunuz daha önce dusukleriniz yoksa bı iki hafta daha bekleyin direk doktora gdin ilk betadan sonra ben adetimin 2.gunun gecikmesinde kan verdim 330 çıktı doktor 2 hafta snra doktora git dedi 6.haftama denk geldi direk keseyi gördük çevreye kulak asmayin ☺️
Sevil1996 mombarbie_ çok şükür insanlar korkutuyor yok boş gebelik hamile insana bu denir mi 4+2 olcam yarın doktor muayenesine gidecem bu hafta çok heyecan var
Sevil1996 Nalinnn14 çok teşekkür ederim 🙏 insanlar korkutuyor boş gebelik olabilir diye psikolojimi bozuyorlar yarın 4+2 olacağım muayeneye gidecem pazartesi
mombarbie_ Sevil1996 kimseyi dinlemeyin daha uzun bir yolunuz var neler diyecekler size endişe etmeyin bebeğinize odaklanin doktorunuz hariç kimseye aldırış etmeyin negatif insanlardan uzak durun 🫶🏻
Nalinnn14 Sevil1996 dışarıya tıkayın kulaklarınızı siz içinizi ferah tutun minik bebeğinize odaklanın 😊
Zeynepacaryagz_ Bnmde bugun 34617 cikti ama hala karnmda ultrasyonla bakilinca cok zor gorunuyor kese daha 5+1 im ve 3 tane ayri doktor ikiz oldugunu soyledi szcede ikiz oldugu icin mi bu kadr yuksek yoksa deger norml mi haftama gore