Ftma4 Merhaba arkadaşlar 5 yıldır evliyim çocuğum yok o kadar doktora gittim hep kilo vermemi istedi doktorlar eşimin de hareketlilik sorunu var siz benim yerimde olsanız ne yapardınız doktor size kilo verin dese ne yapardınız lütfen düşüncelerinizi yazın piskolojim bozuk çünkü 😢
ececan2006 Ftma4 merhaba bana da doltorum ilk gebeligimden once kilo alman gerekli dedi, kilo vermek kadar almak da sikintili bazen, 8 ay sonunda hamile kaldim umarim sizde kolaylikla verir bebeginize kavusursunuz
Gokyuzunde2 Ftma4 tabiki kilo veririm ben tüp bebeğe başlarken doktorum şansımın artacagını söylediği için tam 17 kilo vermiştim ugrunda çocuk isteğim varsa herseyi yaptım elimden geldiğince bence sizde yapmalısınız inanın kilo verdikçe daha da özgüvenli oluyosunuz. Hamd olsun şimdi bi kızım var doğum somrası aldım ama hiç umrumda değil. Nasıl verdiğime gelirsek yemedim aç kaldım migrenim tuttu bayılıcak gibi oldum diyetisyene de gittim kilom takıldı bi ara hiç gitmiyodu kısacası herseyi yapmaya çalıştım
caniminikizleri Ftma4 kilom buna müsait değilse tabikide vermeye calışırım bu önemli olmasa doktor sana demez diye düşünüyorum sen bence dinle ama hayırlısından bir bebeğin olur üzülme Allah büyük Rabbim cümlemize çifter çifter versin inşallah 🤲
Fatmadali Eğer bir şey istiyorsan ve buna engel her neyse o engelden kurtulurum.. hele ki benim elimde olan bir engelse.. yapmazsan yeterince istemiyorsun demektir.. bu hayatta hemen hemen her şey için geçerli bence