eminebzkrtt Ben 32+3’deyim toplam 15 kilo almışım. Fazla mı hızlı gitmişim bilemedim ama çok çok şiştim fazla ödem topladı vücudum 🥹 Çok su içip tuz kullanmadığım halde topladı bir de 😅 Sizler ne durumdasınız? 🫶
Busra1616_ eminebzkrtt mrb 4 bucuk.aylik hamileyim buqun kontrolum vardi 2 kg almisim diyee doktorum fazla almissin dikkat ett dedi :((
Skarakas eminebzkrtt 30. Haftaya başlayacağım ptesş 12 kilo almışım niye böyle hızlı kilo alıyorum bende anlamadım 😏😅
B_eyaz Busra1616_ Ay bende 5 buçuk aylıgım toplamda 3 kilo almışım doktor kızdı bana böyle devam ederse diyet veririm dedi
Bahar1644 eminebzkrtt herkesin farklı canım benim hemen veririz yeter ki sağlıkla gelsinler ben hiç önemsemedim dikkat etmedim son zamanlar da inan stresten iştahım hiç yok uzun zamandır aynı kiloda kaldım
Pamuk eminebzkrtt Ben zaten kilolu hamile kaldım kilolu olunca kilo vermek kolaydı ama isteyerek vermedim. Çok büyük istahsizliklar yaşadım serklaj oldum üzüntü falan derken.
Skarakas eminebzkrtt 😅😅 şu saatten sonra çocuğum kilo alıyordur artık deyip kendimi rahatlatıyorum bilesin 😂
__mom1 Ben 38 hafta 11 kilo alarak doğuma gittim dün akşam 19.30 doğurdum bugün eve geldim 17 gibi tartıldım 6 kilosu gitmiş o yüzden çok kafanıza takmayın anormal büyük kilolar almayın yeter
eminebzkrtt Bahar1644 ay ben de önemsemiyorum zaten merak ettim sadece 😅 tek canımı sıkan çok ödem toplamış olmam ama o da sonlara geldiğim için normal geliyor artık
3premsesinannesi eminebzkrtt 26haftalık olacagiz 12 kilo almışım normal gibi geliyor bana daha önceki hamileliğimde 28.haftada 20kilo almistim 😆 850gram bebişimde