Evrem990 38+5 dün sezeryan dogum yaptim bebegimi yogun bakima aldilar cigerlerinde su varmis ondan almişlar :( basina gelen varmi boyle bisey ne kadar zamnda iyilesir.ne zamn atar cigerindeki suyu? Nolurr dua edin
Asel-2023 Evrem990 çok geçmiş olsun canım bende tam bir ay önce 34+4 de doğum yaptım bebeğim 20 gün yoğun bakımda yattı entube edildi seninki daha çabuk toplar bir bebek de vardı senin gibi zamanında doğmuş o daha çabuk toparlamis ti
Bircicekanne Evrem990 yakında çıkar inşallah yeni doğan bebişlerde çok sık bu sorunlar oluyor 2-3 gün yatıp toparlıyorlar bol bol süt sağın gönderin geçmiş olsun 💐❤️🙏🏻
Aycha Evrem990 Merhaba, Çok geçmiş olsun. Doğum haftanız gayet iyi, bu sebeple bir iki güne her şey normale döner, muhtemelen. Bebeğinizi en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp; güle güle, kolaylıkla büyütün inşAllah.
Evrem990 Asel-2023 sezeryan canm sezeryan da cok görüluyimus bu durum sizin neden yatti erken gelmis ama bi sebep varmiydi
Asel-2023 Evrem990 birsuru neden var gebelik şekeri 29 üncü hafta sancılarım başladı bebeğim strese girdi hareket lerindurmus tü iyi bile dayandı yavrum doğdu odamıza geldik emdi morarmaya basladi bir de 3 tane ciğer geliştirici olmuştum
Mhtpflz Evrem990 canım bende 34+5 de doğurdum benimde aynı şekildeydi ama erken doğmuştu tabi 21 gün kaldık tamamen bebeğine bağlı çok kalıcağını sanmam hiç emzirmeye girdin mi
Eslem2112 Evrem990 hiç endişelenmeyin çok kalmaz bebisiniz vaktinde doğmuş atar insallah bol bol süt sağıp verin
angel4545 Evrem990 cnm üzülme canını hiç sıkma 37+1 de doğum yapmıştım aynı şey başıma geldi eve boş donmek çok zor ve travmatik oluyor biliyorum 2 gün yattı 3. Gün çıkmıştı bizim çabuk toparlar süt gönder annesi ona uzulmeki sütünden mahrum kalmasin