Babyakca2891 Hdhdhsjsj 35 haftalık olduk allah nasip ederse 13 kasımda akça kızımı alıcam kucağıma Allahını izniyle 🤲🤲
feyzcvs Ulviyedlnn ada ismini ben de hamileyken rüyamda gördüm ama anlamından ötürü sıkıntılı bir isim yalnızlık çekebilirmiş hayatında
Hdhdhsjsj Rukens linayi sade görünce şaşırdım😂😂 genelde hep 2. İsim olarak duyuyorum özellikle Aden Lina 😂
Esracmmm Hdhdhsjsj Rukens aklını karıştırmak istemem ama mutlaka karakter analizine bak kesinlikle etkili oluyo isim den karakter oluşuyor linayı düşündük biz sonra vazgeçtik karakteri alıngan çok hassas narin duygusal olarak geçiyo çok zor olur diye vazgeçtik
smnrctnn0 Hdhdhsjsj Kız olursa Alina Duru olacak erkek olurda Peyami düşünüyorum haftaya cinsiyet belli olacak 😍
simaymasalim gamzecgr İlk kızımın ismi Simay Masal şuan ikinci geliyor Kumsal Sara yada Kumsal Pera koyacağız kumsalda netiz ama Sara mi Pera mi karar veremedim 🤭
gamzecgr simaymasalim ya çok tatlı ☺️💐Pera ismine bayılıyorumm ya çok hoş bence kızımız olsaydı çok istiyordum