gamzecgr Gule1- 1.60 60 kilo ikiz bebişler benim 29 haftalığız 14 kilo aldım 🥲 ama o kadar kilo almama rağmen göbeğim kocaman ni vücudum normal gözüküyor çok kilo almışım gibi durmuyor Allah’tan
crazymommy Gule1- 30 haftalıkken 2,5 kilo almıştım 30-34 arası 1,5 daha aldım 4 kilo oldu. Son 4 haftam kaldı 6-7 kiloyla bitirirsem şükredicem. Son ayım aşırı derecede şekerli şeyler aşeriyorum hiç yoktu böyle bişey yeni güncellendi 🙄
Canann1601 Gule1- 26. Haftaya kadar 2 kilo almıştım . Ama 30. Haftada 4 kilo almışım 1 ayda hem de ilk aylara göre daha dikkat etmeme rağmen 🥲yani toplam 6 kilo aldım 31+3 üm. Son aylarda bebek büyüdüğü için birden aldım biliyorum ama yine de bir ayda 4 kilo aldığımi görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım 😄
bebeefendi Canann1601 aynısı bana da oldu. o nedenle son zamanlarda birden bire aldığım kiloların gerçek kilo olmadığı kanaatine vardım
mcrukiye Ay kızlar ben sizlere göre çok mu almışım nee 5 buçuk aylığim 23 haftalık toplam 6 kilo almışım haftaya kontrolüm var bakalım bebişim kac kilo olmuş
Aaa122 K-Canseven ağırlaştım ama ya zorlanıyorum artık daha 2 ay var nasıl olacak bilmiyorum sizde durumlar nasıl benim sezaryen olacak 2. Gebeliğim
K-Canseven Aaa122 ben karnım ufak olduğu için biraz rahatım . Magnezyum almayınca ağrılarım oluyor. Ara ara tansiyon düşüyor. Doğum 30 Aralık görünüyor benim. Normal olmuştu ilki bu ikinci gebeliğim. Sizin ne güne geliyor doğum
M112 İkizlerime 64 ile gebe kaldım. Suan 31.4 haftalık biri 2 kilo biri 750 gr bende 71 kiloyum. 6 7 kilo aldım yarısı çocuk zaten
gamzecgr Mhmmd eveet yaptım da bebislerim 6 aylık oldu bile bugün aklıma geldi bir gireyim dedim buraya