Pamuk Daha öncede açmıştım çok eglenmistik. Birbirimizi kırmadan ve isim vermeden en dikkatinizi çeken postlari yazin😂 Benim favori postlarim çiğ köfte ve doktor bunu yazdı iceyimmi😂😂 Not;yazım hataları miğde,ultrasyon😱😂😂
Nnoktaa Pamuk 2 dk aralıklarla aynı kullanıcı tarafından açılan postlara bayılıyorum 🤣 o an sorguluyorum. Ablacım hiç mi işin gücün yok senin sabahtan akşama kadar post açıyorsun. 😬 hayır bu kadar soru soruyorsun bari bi şey öğreniyor musun? 🤣
Snmlsn Pamuk örgü postu vardı. Hamilelikte örgü yapılmaz bebeğin kordonu dolanır demişler 🙄🙄 Doğum hediyesi ne istediniz🙄🙄 yatlar katlar 😂
Nnoktaa Pamuk Üstte kal Kızlar kimse yok mu Acil İlla kaynana görümce postu mu açalım Üstte kal Yukarı çık
Eslem2112 hande777 bir eğitimci olarak gerçekten kullanamıyorum 😂😂belki dilekçelerde falan oda unutmazsam
-Annem Pamuk Yaa biraz zaman oluyor ama biri hamileyim bebeğimin üstüne oturdum galiba diye bir post açmıştı çok gülmüştüm yaa 🤭 Karnındaki bebisi kastediyormus meğer ben doğmuş bebek falan sanmıştım başlıktan 😂 Beni görüyorsa buralardaysa selam olsunnn 💁🏼♀️ o gün baya goy goyu olmuştu 😂
-Annem Pamuk Uzanıyormus bebekte bir yerde toplanmış. Sonrasında kalkmak istemis kalkincada sanki sert birşeye otururmus gibi hisstmis bebeğin mi üzerine oturudum acab diye sormuştu🤭🤭
cokkasmabeabi Pamuk buz yedim/ x yedim içtim bebeğime bişey olur mu Bide sey vardı pamuk sen bilirsin. Ocagin üstünde duran makarnayı yedim zehirlenir miyim 🤣🤣🤣🤣
Eslem2112 Pamuk bide şey var şu belirtilerim var hamilemiyim test yapmak yerine bize sordukları nda biraz saçma buluyorum sonuçta test yap kesinlessin