Haticemus deletedmom334 zaten ultrasonda bir hafta önden yada geriden ölçebiliyor yanılma payları yüksek ayrıla geç döllenmede olmuş olabilir sıkma canını
Cigdemilkar deletedmom334 gecenlerde bi sancim oldu gittim hastaneye bebek 2 hafta onden gidiyordu bana bunu soylemediler bile kiz kardesim hemsire kadin dogumda o bakti soyledi sonra gttigimde 1 hafta geriye dusmustu ama sorun yokmus sende cok kafana takma banada bebegin burun kemigi olmasi gerekenden daha kucuk down sendromlu demslerdi herseyi soyluyolar hani bilginiz olsun bizi suclamayin die bende gttim baska bi yerde ayrintili cektrdm tekrar sukur bisey cikmadi ufak tefek seyleri sorun etmeyin baska doktorlara gidin
Sarella deletedmom334 olabilir öyle sen Canını sıkma Hergün meyve ye havuç ve elma özellikle Havuç kilo aldırıyor Birde sebzeli bulgur pilavi Mercimek corbası Bunlar hep sağlıklı hepsi kilo aldırır Günde 2 bardak süt Kuru üzüm Ceviz Badem Bende işe yaradı
Newmomy deletedmom334 1 haftanın hiç önemi yok. O doktor nasıl bir doktormus. bebek 3 hafta geri olsa bile o laf söylenmez. Hangi anne bebegini beslemek istemez ki? Değiştirn bence doktorunuzu. Ayrıca 3 haftaya kadar ileri veya geri olması normal. Benm bebegim de 25. haftalarda 1 hafta geriydi 30 larda yakaladı normal gelişimini. Kötü ihtimal yakalamadı diyelim hiç sorun degil bazı bebek 4 kilo doğar bazısı 3 kilo bazısı 2 kilo. Saglıklı olması önemli. Bebegin anne karnında bi hafta geç geliyor olması yaşamı boyunca zeka beden anlamında geri olcak anlamına gelmiyo . Söyle düşün 1 hafta ileri gidiyo dese üzülür müydün? Ama 1 hafta geri ile 1 hafta ileri olması tamamıyle aynı şeyler .
Ebruu_ozt deletedmom334 onceden adet düzensizliğin var mıydı? Bende polikistik over olduğu icin yumurtalama duzenli olmuyor o yuzden ovulasyonla sat farklı cikiyor ikinci gebeligimde de ayni. Doktor sağlıkli bilgi vermiyor sanirim