acar41 Arkadaşlar bugün eşimin sonuçları çıktı, sperm sayısı düşük ve varikosel dedi doktor ameliyat olabilir. Bu durumu yaşayan var mı aranızda. Süreç nasıl işledi ve sonrasında ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Aabbccc acar41 eşimde çıktı ameliyat oldu fakat gebelik olmadı 1.5 sene geçmesine rağmen 2 aşılama yaptım ameliyatta çözüm değil ki
Unhappy acar41 Basit bir ameliyat gibi gözüküyor ama doğru doktor araştırması yapmanız lazım. Damar genişliği yuvasında ki spermleri o damardan akışkan bir şekilde geçirmiyor ama büyük etken olarak mı görüyorlar acaba tek doktorla kalmayın size tavsiyem
Ftma4 acar41 benim eşim ameliyat oldu düzeldi ama 1 sene sonra da eski haline geri döndü hamile kalmadım tabi sorunlar tek taraflı değildi
Aabbccc acar41 her iki tarafta da mi var canım varikoseli bnm eşimin her iki tarafında vardı iki tarafinida ameliyat ettiler ama çok ilaç takviyesi aldı ve halada almaya devam ediyor
Aabbccc Aabbccc ama görümcemin eşindede vardı o ameliyat oldu 2 ay içinde hamile kaldı ama benim nerdeyse 1.5 yıl olack olmadı nasip kısmet
Aabbccc acar41 evet canm ultrason da herşey belli olur sıkma canını bende çok üzülmüştüm ama basit bir ameliyat inşallah faydasını gorunde
Beyz28 Canım benim eşim ameliyat oldu değerleri iyiye gidiyor ama şekil bozukluğu düzelmedi tüp bebek yapıcaz
Faziletsolak acar41 eşimde de varikosel çıktı tek taraflı hem sperm sayısı az hemde anomali olan sayı daha fazla geçen ay korunmayı bıraktık bu ay tutmadı doktoru da sigarayı bırak düzenli beslen birkaç ay sonra testi tekrar yapalım ona göre ameliyat demiş ama ameliyatta çözüm değil ki nasip kısmet meselesi hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🙏❤️