Lenalena Arkadaşlar biz 30+2 haftalığız 65 kilo ile hamile kaldım şuan 76 yım acaba çok mu kilo almışım siz kaç kilo aldınız?
Htp1997 Lenalena haftadayız 76dan 88e çıkmışım sürekli kilo artışı oluyor şaşırıp kalıyorum 🤦♀️ Benim hamileliğimde bulantı kusma hiç olmadı sonra bir ara plasenta yüzünden iki ay kadar istirahat ettim iştahım da hep açıktı bu sebeple aldım sanırım. Doksanı görmek istemiyorum ama seksenlerde kalayım bari 🤲
Angelotte Lenalena Ben 63 ten 76 ya çıktım gebelik şekerim de yok sadece yemeyi seviyorum 😅 29. Haftadayız bebek 1 kg’ı geçti ama sağlıklı ilerliyor
gamzee07 @Lenalena 60 kilodan 75 oldum. 33 haftalıyım.🌸 çok yakışıyor kilo da valla hep böyle kalsam ikici bide😂😂hemen eriyor bende maalesef
Bahar1644 Lenalena 37+4 üm 67 ile hamile kaldım şu an 80 . +13 ile devam çarşamba günü de doğum yapacağım Allah’ın izni ile 🤲🤲
Gulsah_09 Kızlar ne zamandan sonra kilo alımı daha çok hizlaniyor ben 72 ile hamile kalfim suan 67 yim çok yemekten de korkuyorum doğum zor olir diye 18+4 haftalığım bu arada
Buse_2777 Gulsah_09 genelde 7.aya girdikten snra kilo alımı başliyor bende öyle olmuştu ki doktor da öyle demişti bebek de kemikleşmeye başladığı için falan sizin de iştahnz açıldığı için genelde 7.aydan snra başliyor
Buse_2777 Lenalena 36 haftalık hamileym 60 ile kilo aldm şuan 70 , korkmayın birşey olmaz tek sorun kilo olsn çoğu doğumda gidiyor zaten, sağlıklı olun bebişle siz o daha önemli😍
Dilara9 Kilo almayanlardanim 36 haftalik olduk 3 kilo aldim nasil yapiyom biseye dikkat ediyor muyum diye sormayin hic bir seye dikkat etmiyorum 😂😂🙈