Ela16 Kızlar 29 haftalık gebeyim bebek arabası pusetini annem alıcak ama kafam karışık puset yerine oto koltuk mı alsam onuda puset niyetine kullanabilir miyim ve uygun fiyatlı kabinboy önerdiğiniz bebek arabası markalarını söyler misiniz yada resim atabilir misiniz ? Diğer bir konuda kayınvalidem çocuk odası almak istiyor annem beliğini ben alayım dedi şimdi baktım büyüyebilen beşikler var karyola olan ilkokulda bile kullanır dolabı şifonyeri içinde ee öyle olursa bir daha anne yanı beşik almama gerek var mı o büyüyebilen karyolayı yanıma alayım diyorum sonra oda boş kalıcak kafam karışık nasıl yapmalıyım oda ayrı beşik ayrımı olsun ? Oda da ki yatak büyüyen beşikli olmasında düz yatak mı olsun ee bu seferde kullanması için uzun yıllar bekliyicek siz nasıl yaptınız varsa çocuk odası resimlerinizi atar mısınız ?
Burcu__0506 Ela16 valla canım benimde kafam karışmıştı ama karsrlaştırdık eşimle odasına büyük beşik alacaz fotograf atarım , bide anne yanı beşik alıcaz , bence puset daha mantıklı oto koltugundan
Minigiim-vebenn52 Ben mıntesorri alıcam yatağını yavrulu yatak alıcam şimdilik altına bez ıvır zıvırları koyarım kardeşi olunca o yatar odam küçük çünkü mecbur yavrulu olcak. 90*190 zaten yatak boyu ilkokulda da rahat kullanır. Foto atacağım. Bebek arabasını da ben kabin boy pusetli aldım puset bebek arabasına takılıyo ama siz arabalı gezen biriyseniz oto koltuğu almak daha mantıklı taşıması nasıl olur bilemem ama hem puset hem oto koltuğu olanlar var onlardan alın bence. Anne yanı beşik ye ben park yatak alıcam her türlü anne yanı gerekiyor çünkü bebeği hemen odasında yatıramazsın ki tek başına park yatağı nerden baksan 4 yaşına kadar kullanıyolar zaten 3-4 yaşında da odasına ayırırım diye düşünüyorum. Uzuyan beşikleri çok önermiyorlar ya kaliteli olmuyormuş ben de başta öyle düşünüyordum sonra vazgeçtim.
Ela16 Burcu__0506 bende büyük beşik düşündüm ama anne yanında olucak o yüzden biraz daha çocuk odası gibi yapayım karyola alayım dedim
Minigiim-vebenn52 Edaaa123 park beşik alacam iste yanıma anne yanı olanlardan. En iyisi park beşik ahşap beşikler ya da ana yanı küçük beşikler çok kullanılmıyor
Ela16 Minigiim-vebenn52 evet herkes öyle diyor bende park beşik düşündün elele markası güzel gibi fiyatıda uygun 3 bine buldum
Minigiim-vebenn52 Ela16 daha almadım canım internet sitesi fotoları bunlar ikisinden birini almayı düşünüyorum bende nokta bebe mağazasına bakacağım
Minigiim-vebenn52 Ela16 bende elele düşündüm de içine yatakla da pahalıya geliyor. Trendyolda bitane buldum baktım yorumlarına ama sizde bi baksanıza kararsız kaldım ya yatakla uyguna geliyor elele mi alsam bunu mu kararsızım
Ela16 Minigiim-vebenn52 elele den halam aldı çok memnun hatta bebek arabası ve puseti ordan düşünüyorum
Melisct94 Bebek arabası yoyko kullandım Beşik olarak park yatak kullandım Oto koltuğuda yoyko, kraft, kanz diyorum Oda takımı da montessori kullanıyorum
myprincessgirl Bebek odası çilek mobilya dan montessori yatak şifonyer ve dolap aldım boş odam vardı benim ailem hediye aldı yanıma da park yatak yatak aldık kraft markası ayriyetten işbirden içine yatak aldım bebek arabasını da prego lotus kabin boy puset şeklinde ikisi de oluyor gayet kullanışlı bir de oto koltuğu aldık besafe markası daha kullanmadık ama çok araştırdım önerilen bir marka gurbetteyiz izinlerde 7 8 saatlik yol gidiyoruz otokoltuğu şart uzun yolda