Myasminn sedseda kardeşimin oğlu için 1 sene önce hediye olarak almıştım, çok güzel kullanışlı sadece küvetinin altında gider için tıpası olan modellerden değil haberiniz olsun
Linaninannisi sedseda ay ben aldım kızıma 2ay 20günlük çok severek kullanıyorum ama arkadasın dediği gibi altında tıpası yok öyle olsaydı daha güzel olurdu ama yinede güzel pandalı ♥️💘💘😇
sedseda Linaninannisi altında tıpa olmasının ne kolaylığı var anlamadım 🤣 banyoda yıkarsak direk tıpayı açıp suyu dökme açısından mi kolaylık sağlıyor
hopefortomorrows Doğuma daha varsa A101 ve Bim e geliyor bunlar. Ben kova ve küveti 150 gibi bir şeye aldım. Fileyi de e bebekten almıştım. Daha uygun oldu
27mart Ben aynısını a101den aldım çok uyguna denk geliyor fileyi de bimden aldım bugün küvetin altında tıpası da var bi yandan yıkarken kirli olan su akıyor eğer banyoda yıkayacaksanız çok kullanışlı
sedseda 27mart a101 de üçlü set 175 liraya denk geliyor baktım da ben 280 e aldım üstte bir arkadaş daha öyle demiş ay çok kararsiz kaldım şu an a101 de bulabilir miyim bilmiyorum 🤣🤣 çok pahalı mı oluyor ya
27mart Şu sıralar a101e bime çok sık geliyor bebek ürünleri bence ordan bakın bu arada a101e gelen bebek giysileri de hem kaliteli hem yumuşacık hem de uygun ☺️