24.10 tarihinde gun almak icin gttigimde doktorum yarin icin sezaryn karari verdi, hareket azligi vR diye bi gun once yTis yapmistim hastaneye ki iyiki de yatmisim gece nst bagladiklarnda bebegimin kalp atisinin dusuk oldugunu acil dogumhaneye gecmemizi solediler tkrar nst bagladilar bebegimn kalp atisi duzeldi, ama bebegin kalp atisi dusuyor ddiklerini acil almamiz lazim ddiklerini duydugmda korkudn naapcm bilemedim , doktoruma haber verdiler bebegin kalp atisi duzldi ama bu sefer bnim nabzim yukseldi acil soyundurp genel anesteziyle doguma aldilar , doktorm bile yetisememisti doguma asistani yapti sagolsn, 23:43 ameliyathaneye girmistm 23:54 38 haftalik kizim dogdu sukurler olsn, bi 15 dk snra da beni uyandirip odaya aldilar ilk sordugum kizim nerde bebegim iyi mi diye sayiklamisim kizimin iyi oldugunu babasina verdiklerini hemen ayilip snde yanina git bebeginin ddiklerinde oyle bir rahatlama geldi kiii tum acim sancim kesildi sanki cok sukur kizim da bnde iyiyiz , sezaryn snrasi evet bayagi zor ama bebek icin her sey unutuluyo heleki emzirmek icin daha cabk ayaga kalkmaya calisiyosn Rabbim herkesin evladini bagislasin insallah 🩷🌸