JeyranAhadova Geceden bu yana gobegimden sola dogru kabura alti agrı var, bir turlu gechmiyor. Sola dogru belime vurmaya bashlıyor bazen. Sizde oldumu, oluyormu boyle sheyler? İlach ichtim kechmedi, doktorla konushtum fitil tavsiye etdi. Biraz daha gechmezse kullanıcam.
HillKse JeyranAhadova ben de 29. Haftadayım ve nerdeyse bi aydır yoğun fiziki ağrı çekiyorum özellikle sol tarafım kaburgam yataktan kalkınca doğrulamıyorum ama normal şeyler bunlar rahiö genişledikçe kaburgaya bele baskı yapıyor büyümeye çalışıyor
Albatros3501 JeyranAhadova evet canm 30+3 bende de var ilaç falan içme bence kendiliğinden geçicek o illaki baskı var rahim büyüyo çocuk büyüyo. Yatakta sağa sola dönüp yerimden kalkamıyordum geçti benimki azaldı yani.
JeyranAhadova HillKse chok fena oluyor. korkusuz agrı olsunda bir shey istemem, bebege zarar gelmesin asıl. Sadece dayanılacak gibi olmuyor bazen.
JeyranAhadova Albatros3501 sol agrımasına bakmayarak, sola uzanınca agrı azalıyor, saga uzanınca gechmiyor. İlk gebelik oluncada bilmiyorsun, her yerden gebelik hakkında okuyorum. Amma bir agrı olunca, bebege bir shey olur dushuncesi olduyor adamı, ALLAH korusun