Gunay_2412 Selam kizlar bir hafta sonra dogumum var Allahn izniyle fakat endiwem hastaneden eve cikinca insanlar gelince nasl bebeyimle temas ettirmiycem? Bu siralar salginlar baya cogaldi cok tedirginim. Oneriler nelerdir siz nasl yaptiniz
Sinemenem Gunay_2412 merhaba aileler geldi hiç dikkat edemedik bende bebekte hasta oldu lütfen tavrını koy hasta olan kesinlikle gelmesin çünkü bebek çok küçüktü doktor bronşit olabilir dedi çok kızdı
Sinemenem Gunay_2412 İsteyen istediğini söylesin kesinlikle öptürme dokundurma ben yapamadım aileler öptü kucakladı çok hasta olduk
UmmNasuh Gunay_2412 ben misafir geldiğinde bebeğimi yatak odasındaki beşiğine koyuyordum soran olursada uyuyor diyordum onlar gidene kadar odadan çıkarmazdim
LavinsMom Gunay_2412 direk soylemeyi dusunuyorum ben. Artik insanlar yuzsuzlesti hasta hasta gelip kucucuk cocuga bulastirirken onlar utanmiyorsa ben neden soylemekten cekinmeliyim ki. Bencil insanlarin hic nazini cekemem. Bisey olursa hicbiri ne uykusuz kalir ne doktor doktor dolasir olan bize oluyor ve bebegimize.
Gunay_2412 Sinemenem yaaaa🥺bende bundan korkuyorum iwte ya kendim bile maskeyle yaklawmayi duwunuyorum acikcasi gelenlerede kesin sozumu soyliycem
Gunay_2412 LavinsMom o kadar haklisinizkiii….bende kendimi wimdiden dolduruyorum hic kimse benimle birlikte zorluk cekmiyo cekmiycekte bebeyimi hatir icin hastaligin kucagina atmak istemyorum
Melike_4949 Gunay_2412 Temas etmemeleri gerektiğini söylemelisiniz engel olmalısınız yoksa dokunur öperler
Gunay_2412 Melike_4949 iwte anlamiyolarkii wimdiden dogsunda bebeyini sevmeye gelicez diyolar uyuz oluyorum
Gamzecanpolat Gunay_2412 ben şahsen öptürmem bebekle ya da kendimle de temas ettirmem öpme sarılma vs çünkü hem grip hem uyuz salgını var Allah korusun arkadaşımın kaynanası uçuk varmış dudağında bebeğe bulaşmış doktor çok kızmış neden öptürdünüz diye
Kahverengi Gunay_2412 insanlara gelmemesini söyleyerek valla bizim çocuk doktorumuz dedi kendini toprlayana kadar misafir almayın diğe bizde herkese söyledik kimseyi almadık eve
Gunay_2412 Kahverengi yani nasl bi dille soylesemde anlasalar hic bilmiyorum ama kuserlerse kussuner sert bi dillede olsa bebeyim olan odaya sokturmuycam
Gamzecanpolat Gunay_2412 kendini de düşün onu da ama gelenleri de uyar yani ben misafir kabul etmeyi de düşünmüyorum şahsen
merylii_ Gunay_2412 açık açık söyle bence lütfen bebekle fazla temas etmeyin kucağa almayın elini yüzünü öpmeyin diye ya da gelmek isteyenlere misafir kabul etmiyorum bi süre de valla kırılan kırılsın bebeğin sağlığı daha önemli
Mhr34 Gunay_2412 40’ı çıkmadan annem dışında kimsenin gelmesini istemiyorum ben. Gerekirse söylerim, bunda kırılacak bir şey olmaz bence çünkü bebeğimiz hasta olsa yine biz üzülürüz.
Gunay_2412 Mhr34 bende oyle istiyorumda wimdiden sinirimi bozuyolar bi an once dogsunda gelip gorelim diyolarrr
merylii_ Gunay_2412 valla canım tavrını met belli et illa gelen olursa da bebeği kucağında göster yüzünü geri götür kimse anlamaz halden zaten ama tavrın belli olunca kalkıp gidiyorlar bozulan bozulsun hiçbir şey el kadar bebekten önemli değil