Lyl343434 İyi günler arkadaşlar. Aranızda adalat kullanıp sancı ve kasılmaları azalan oldu mu? Yan etkilerle nasıl başa çıktınız?
YasminMtl Lyl343434 Ben Endol ve Adalat ı aynı anda kullandım bir ara sancılarım çoktu 24-28haftalar arasında.Endolü kısa bir süre sonra bıraktım çünkü amniyon sıvısında azalma yaptı.Ama adalat en masum ilaç kasılmalar için.Doktorum öyle söylemişti.Sonrasında kasılmalar düzelince onu da bıraktım.
ayisigi12 Lyl343434 günde iki defa kullanmam gerekiyordu ama gündüz beni kötü yaptığı için gece yatmadan içiyorum. Anca böyle yan etkisini aza indirebildim. Doktora da anlattım bi sakınca görmedi
Mrvcakatt Lyl343434 ben nidicard kullaniyorum. Benzer ilac birbirine kasilma azaldi. Nerdeyse hic olmuyor ama tabii ki dinlenmek lazim bu surecte
Lyl343434 YasminMtl ben 34+4 üm düzenli sancılar çıktı en azından 36ya kadar kullanalım dedi doktor ama yan etki çok fazla kullanmak istemiyorum o yüzden
Lyl343434 Mrvcakatt ben üç gündür kullanıyorum ama hâlâ artmaya devam ediyor sancılar. Umarım 36ya kadar tutabiliriz
Lyl343434 YasminMtl inanılmaz bir baş ağrısı, bulantı, ishal 😅 kullanmadan olmaz mı dedim . Doktorum bir hafta dayan bunlara yoksa bebişin küvöze girer deyince katlanmaya çalışıyorum. Cumaya kadar kullanıcam sonrasında 36 oluyorum gelirse sıkıntı olmaz dedi
YasminMtl Lyl343434 Halbuki en yan etkisi olmayan en zararsız ilaç demişti doktorum:/ Zaten aslında tansiyon ilacı sanırım damarları genişlettiği için kasılmaları da engelliyor. İnşallah vücudunuz adapte olur da devam edersiniz🙏🏻🙏🏻Çok geçmiş olsun.Ben bir ara endolü günde 4 kez,adalatı da 3 kez alıyordum.Endolü bırakınca adalatı günde 4 almıştım.Tek dayanağım oydu.
Lyl343434 YasminMtl çok teşekkür ederim. Umarım benim de vücudum alışır. Bebeğimi hastanede bırakıp eve gelmek istemiyorum
-Seher- Lyl343434 Ben de bugünden itibaren kullanmaya başladım günde 2 kere kullan dedi doktorum. Baş ağrısı yaptı ama bakalım kasılmalara iyi gelir inşallah
Lyl343434 -Seher- benim üçüncü gün oldu kasılmalarım azalmadı ve yan etkileri çok yoğun yaşıyorum. Ama herkesin vücudu farklı. Birçok kişi faydasını görmüş. İnşaallah sen de faydasını görürsün
gamzosgamzos Lyl343434 ben 29.haftadan doğuma kadar kullandım hatta doğuma gittiğim günün sabahı bile (kontrole diye gittim) baya kasılmalarım azaltmisti once Allah’ın izniyle sonra o ilaç sayesinde 36 haftaları görmüştüm
Lyl343434 gamzosgamzos ne mutlu size. Sevindim sizin adınıza ben de bir hafta kullanıp inşaallah 36yı göreceğim