aysenur30a Yildizyildiz94 evet hayırlısıyla 🥹 bu yüzden sanırım gündüzleri yarım saatte bir saatte bir tuvaletteyim
Saime-a aysenur30a resmen gittiğini fark etmiyorum bile 🙄 bi kaç gündür böyle endişenmeye başlıyorum artık
aysenur30a Saime-a oluyormuş böyle şeyler doktorunuza danışın isterseniz. Bende akıntı oluyor istemsiz baya onun için doktoruma sordum oda idrar olabilir mi dedi ama idrar olsa anlarım
Yigit_Yagiz_Moms Yildizyildiz94 30. haftadayım gece üç kez falan kalkıyorum gündüz zaten sürekli Tuvaletteyim
Saime-a aysenur30a biliyor musunuz bende suyum geldi sanmıştım o kadar çok gelmişti acile gittim baktılar akıntı olabilir dediler 🤷🏻♀️ şuan o durum daha fazla oluyor inşallah idrar ya da akıntıdır.
aysenur30a Saime-a aynen bende su diye gittim doktora baktılar ama hastanede hiç akıntım gelmedi bakılamadı yani yine maalesef. Akıntıdır büyük ihtimalle
Saime-a aysenur30a yani şu hallerime gülüyorum da bazen tabi bazen de ağlıyorum 🤭 inşallah doğumdan sonra normal hayatıma dönebilirim diye düşünüyorum hep 🙏🏻
Alexab Yildizyildiz94 hamileliğin başından beri tuvalet kağıdı dayanmıyor artık. Gece 5 kere gündüzleri sayamıyorum. Enfeksiyonum yok, su çok tğketiyorum.