Edareyyan Arkadaşıma gitmiştim yeni hamileydi oda annesiyle birlikte karnıma bakmak istedi bende gösterdim açıp ama benim annem çok kızdı niye gösterdin diye sizce birşey olur mu ?
Pamuk Edareyyan “ Karnı çok güzel keşke bizim de karnımız böyle olsa” diye iç cekmeyeceklerine göre bisey olmaz.
Cansel76 Edareyyan evet değer benim hiçbişeyim yoktu komşumuz gelmişti bana karnını göstersene dedi ertesi gün gittim suyum falan hepsi çoğalmıltı arrık kimseye göstermiyorum
Melson20 Edareyyan nazar degilde Mahremiyetten dolayi acip gostermem yani, ne alaka. Bildigin gobek iste ne olacak yani 😅 gormek istemeleri tuhaf
Sedacaner Allah’ın izniyle bişey olmaz tabi de niye bi insanın karnına bakmak istersin gebe işte ne bekliyorsun 🙃anlamadım doğrusu ,insanlarımız bir garip
Cansel76 Sedacaner aynen işte biri de geçen bana dedi karnını göster dediim normal hamilelik karnı ne bekliyorsunuz ki
Edareyyan Sedacaner yeni hamile olduğu için merak etti herhalde bende insanları kıramadım birden gösterdim işte dalgınlığıma gelip
Edareyyan Yaprakdokumuseverr yok ya sırf meraktan işte benim çocukluğumu bilen insanlar hamile görünce bakmak dokunmak istediler
gamzee07 @Edareyyan annemin arkadaşı da bana bakmak istedi izin vermedim. Kötü niyetli olduğunu sezdim. Ellerile göbeğimi elledi vs izin vermedim tikim var dedim her gördügün de kadınım gözü ben di yani. Göbek büyük olunca bebek iri olmuyor malsef oğlum 2500 doymuştu. 38 haftalık o yüzden kadın beni ne zaman görse üstüme bi ağrılık negatif oluyordum annen haklı kim olursa olsun gösterme
Edareyyan gamzee07 maşallahlaklarını falan esirgemediler hacca umreye gitmiş insanlar hani kötü birşey hissetmedim sezmedik tabi ki belli olmaz bu ama içimde dert oldu hemen dua okudum karnıma
gudmorningbeya Edareyyan konu karın göstermek değil ama genel olarak her şey nazarladığı için bizim milletimizde maşallah deme alışkanlığı yok