Fahrettin Dün sabah erkenden gebelik testti yapmişttimm ve pozitif çiktti ama hastanede çikmamasindan korkuyorum sizce varmi?
Umaybebek1 Fahrettin vardır erken gebelik testiyse yanılmaz ama bi kaç gün bekle öyle git hastaneye hayırlı olsun canım ♥️🌺
Tugceliko-19 Fahrettin niye korkuyosun? Varsa vardır yoksa yoktur bu kadar dert etme . Korkacak bi şey yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz .
Seh999 Eğer test bozuk değilse idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar. Çünkü ilk kanda beta yükselir ve idrar da bulunmaya başlar.
Fahrettin Fahrettin Seh999 3 4 kere damlattim vee 30 40 saniyede çikti silik bir şekilde sonradann koyulaşmaya başladı
Badgirl_ Vardır canm bende yaptım 3 test evde dün gittim ilkkez bebegide keseyide gördüm şükür kan falan vermedim hic
Fahrettin Hepinizee çok tşk ederim ama çok korkuyorumm inşllh çikarr bana akramalarımm olmazz çocuğun faln diyorlarr o yuzdn
Sermec27 Fahrettin akrabaların ermiş mı hayırdır Allah’tan başka kimse bilemez çocuğunun olup olmayacağını inşallah rabbim kucagini doldursun 🤲