Badgirl_ Merhaba biliyosunuz kızlar çoğu devlet hastanesi ulstrason kağıdı vermiyor peki bidahaki gittgmde telefonla çekmek istesem izin verirlermi
tugcesakzci Badgirl_ gittiğiniz hastane ve doktora göre değişir. Ultrason kağıdını vermeyen doktorun da çok fotoğrafa izin vereceğini düşünmüyorum açıkçası.
Mylove47 Badgirl_ ben gittiğimde izin vermedi ultrason verdi o da ilk aylar di son ay zaten ultrasonu hiçbiri vermiyor
Gamzeramo Badgirl_ izin almana gerek yok doktor bakip arkasını dönüp gidiyo ekrandan cekebilirsin bende devlete gidince doktor resmni cekebilirsin demisti
aysemor Badgirl_ ayy ben yozgat şehir hastanesinde resim cekebiliyo muyum diye sorunca bi sürü azar yemiştim doktordan. Gizli gizli cekersem sikayet ederse o haklıymışta, falan filan. Babaları iceri almıyordı, bi sürü hastayı aynı anda alıyolardı. Mahremiyete hic önem vermiyolar ama ultrasonu kameraya azcık alabilir miyim deyince bi sürü laf yedim. O yüzden bi dahada gitmedim özele gittim
Badgirl_ Seh999 ne karar saçma bi yorum yaptığının farkındasındır umarım senin sağ ayak ağrıni nerden bilsin örneğin insanlar sormuşsun 😁 devlet hastanesine gidip muayne olan 1 dünya insan var şurda yorum yapmak için yorum yapmayın gözünüzü seveyim
Badgirl_ tugcesakzci Evet aslında bende o yüzden burda sorup ona göre söylemeyi düşündüm? Izin vermeyebilir doktor diye
Seh999 Badgirl_ Arkadaşım benim sağ ayak ağrım seni hiç ilgilendirmez ki bu durum bir çok gebenin başına gelebilecek bir şey ve bu platformda bunu sormak kadar doğal bir şey yok. Senin doktorunu biz ne bilelim izin verir mi vermez mi ne dememizi bekliyorsun pardon? Sorduğun sorunun mantık düzeyi nedir acaba bi otur düşün benim profilimi gezeceğine😂
tugcesakzci Badgirl_ Allah Allah ben de şehir hastanesine gidiyorum ama veriyorlar görüntü. İlk gittiğimde doktor masasındaydı asistan ultrasonla bakıyordu asistan bakıp çıkınca görüntü vermesine rağmen daha ner görünüyor diye fotoğraf da çekmiştim canım kapatmamıştı ekranı
busraakurt52 Ben devlet hastanesine gidiyorum basından beri her kontrolde bebeğimin videsosunu kısa kısa çekmeme izin verdi doktorum cinsiyet öğrenirken eşimi içeri aldı balon patlattık nstye giriyorum suan kalp atısını çekmemede izin veriyolar bu tamamen hastane ve doktora bağlı oluyor 🌸
Badgirl_ Seh999 benim sordugum soruda seni ilgilendirmez ozaman😁 yorum yapayımda tutsun belki destekleyen olur diye her gördüğünüz posta atlamayin bi bitmediniz a bu arara bu platformu ilk ilk kuruluşunda vardım nasıl kullanacagmi senden öğrenecek değilim bilmiyorsan gel öğretim 😁
Minikperi aysemor ya ne alaka ne alaka kendi çocuğunun resmini çekiyorsun sonuçta gidip de doktorun gül cemalini çekmiyorsun bu ne biçim tehdit ya. Bazen doktorlar kendilerini ne zannediyolar anlamıyorum. Bana böyle bir tepki verse ben çekerdim resmi hadi bakalım hodri meydan derdim. Kendi haklarımı bilen bir insanım ve bu ülkede doktor şikayet edince yerinden oluyor onu da biliyorum ve daha önce öyle bir doktoru şikayet etmem üzerine başka hastaneye gönderdiler. Sizi sindirmelerine izin vermeyin burası muz cumhuriyeti değil 🌸
miniklerinannesii00 Bende devlet hastanesine gidiyorum 24. Haftama kadar bir doktor bakıyordu doktor çok sinirliydi soru bile soramıyordum 24. Haftamdan sonra başka bir doktor bakmaya başladı bu arada perinatoloji takipliyim bu doktor ise çok iyi bir doktor şaka vs yapıyor. Yani doktora bağlı , iyi bir doktorsa izin verir diye düşünüyorum
ikibaloglanannesi Ben devlette doğum yaptım. Ultrason fotoğrafıda verdiler. Fotoğraf çekmeye de izin verdiler.
Daisy0000 Ben devlette doğum yaptım,eşimi muayeneye alıyorlardı,usg kağıdı veriyorlardı, foto-video çekmeme izin veriyorlardı.Bu durum devletten devlete değişir..