gudmorningbeya Simbar benimde hareketli ve 1 hafta önden gidiyor 37 den sonra bekliyorum dedi oğlumda 37+3 de doğmuştu 😊
Nuresalo633 Mrvhrc123 Mersin City hospital özel de yapicam İnşallah 🧿 34+2 haftalıgım kızıma ☺️🦋🩷 ilk gebeliğim de sezeryan olduğum için 1 hafta önce olacak yani 25-30 gün kaldı ☺️
Esraesraaa Mzgnn0234 ayn günler de doğum yapacağız sanırım 9 aya bedel zaman durdu sanki 😂 sağ salim hayırlısıyla kurtuluruz inşallah. İlk gebelik ve tüp bebek heyecandan korkudan tansiyonum çıkmaya başladı ilaca başladım.
Mzgnn0234 Esraesraaa hayırlısı olsun sizin içinde 🤗 Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Sizin süreciniz daha zor geçmiştir. Ama korkmayın kucağınıza alınacağımız anı düşünün o kadar güzel ki benim ikinci gebelik biraz korkuyorum ama yine de bitecek o zor dönemler 🤗
Defsealn 34+1 ikiz bebesislerle ama daha dayanilmiyor nefes alamıyorum uyku yok kaburga ağrısı 35 de alırız demişti doktorum 1 fafta daha dayanabilseler inşallah kuveze felan girmeden alayım kucagima kizlarimi dua edin bana ne olur. 🙏
iremcansin Ruukiiyee00 merhaba benim son 3 aydır her konrotlümde doğum pozisyonunda bekliyor olduğunu söyledi doktorum en başından beri normal doğum olarak konuştuk şu an 37.haftadayım bebek kanala girmeden alttan muayene etmediğini söyledi doktorum ayın 7sinde gideceğim ozaman çatı muayenesi yapacakmış ama normal olarak bir sorun cıkacağını sanmıyorum demişti yaşımda genç olduğundan bir sorun olmaz normal yaparız diye konuşuyoruz
28-subat hulyaca gümüş kapak olunca göğüs ucu kremine gerek olmuyor mu acaba ? İkisi de olmalı mı ? İlk doğumum olacak nasipse
hulyaca 28-subat ikisi de elinizin altında olsa iyi olur. İkisi arasında tercihen almak için de gümüş kapak en iyisi. Daha uzun vadede kullanılıyor hem. Göğüs yarası bambaşka bir şey. Şimdiden ondan korkuyorum resmen 🥲
archerwoman Serife14 allah kolaylık versim benim ikinci sezaryen olacak bacak uyuşmam çok uyutmuyor resmen ama gündüz oğlumu uyutup ben de uyuyorum gündüz uyumaya çalışın ❤️🙏🏻🫶🏻
Elifgul90 Mrvhrc123 bugün günümüzü aldık 29kasim inşallah sağlıkla alicam kizimi kucağıma planlı sezeryan olacak ikinci bebisim ilki normal dogumdu